Η τελευταία φωτογραφία της Γκουίνεθ Πάλτροου στο Instagram μας άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό - iefimerida.gr

Η τελευταία φωτογραφία της Γκουίνεθ Πάλτροου στο Instagram μας άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό

Instagram/gwynethpaltrow
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύσκολο πράγμα ο χωρισμός και το διαζύγιο. Φανταστείτε όμως (εκτός κι αν ήδη το ζείτε) πόσο αυξάνεται ο βαθμός δυσκολίας όταν στη μέση υπάρχει κι ένα παιδί (που χρειάζεται και τους δύο του γονείς για να μεγαλώσει).

Ε λοιπόν αυτό δεν ισχύει για τη Γκουίνεθ Πάλτροου.

Παρόλο που με τον πρώην συζυγό της, Κρις Μάρτιν, χώρισαν το 2014 (μετά από 10 χρόνια γάμου) παραμένουν φίλοι και βλέπονται αρκετές φορές μέσα στο μήνα για χάρη των παιδιών τους. Και οι δύο έχουν δηλώσει πως, πλέον, το κάνουν πολύ συνειδητά όλο αυτό και απ' ότι φαίνεται αυτή η επικοινωνία/ συννενόηση/ σύμπραξη/ πείτε το όπως εσείς θέλετε, «δουλεύει».

Μάλιστα «δουλεύει» τόσο καλά ώστε πρώην και νυν μπορούν να βρίσκονται στο ίδιο σπίτι και τραπέζι χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα. Τουλάχιστον αυτό δείχνει η τελευταία φωτογραφία της 45χρονη ηθοποιού, που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram, που δείχνει τον Κρις Μάρτιν μαζί με τον Μπραντ Φάλτσουκ σε μια (όχι και τόσο) απλή, καθημερινή στιγμή.

Ο τελευταίος είναι ο τηλεοπτικός παραγωγός και νυν σύντροφος της Πάλτροου με τον οποίο είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια περίπου και -φήμες λένε- ότι έχουν αρραβωνιαστεί κρυφά.

Δες την απίστευτη φωτογραφία που ανέβασε η Γκούινεθ Πάλτροου πριν από λίγες ώρες στο Instagram στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ