Αδωνις: Ο Καμμένος παραπλάνησε τη βουλή μετά δόλου για τη Σαουδική Αραβία - iefimerida.gr

Αδωνις: Ο Καμμένος παραπλάνησε τη βουλή μετά δόλου για τη Σαουδική Αραβία

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: INTIME NEWS /ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψη ότι ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος παραπλάνησε τη Βουλή μετά δόλου και με σκοπό για την υπόθεση πώλησης στρατιωτικού υλικού στη Σαουδική Αραβία εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Γεωργιάδης διερωτήθηκε γιατί ο υπουργός Άμυνας δεν είχε ενημερώσει στην επιτροπή της Βουλής, τον Ιανουάριο του 2017, τα κόμματα ότι θα υπάρχει και ένας Παπαδόπουλος ως εκπρόσωπος της Σαουδικής Αραβίας που μάλιστα είναι καταδικασμένος για λαθρεμπόριο όπλων. Αναφερόμενος στη σημερινή συζήτηση στη Βουλή, εξέφρασε την ελπίδα «ο Καμμένος να αφήσει τα θεατρινίστικα και να απαντήσει επί της ουσίας», ενώ σχολιάζοντας τις χθεσινές δηλώσεις του Στάθη Παναγούλη για μίζες, είπε ότι «μίζες υπάρχουν σίγουρα αλλά δεν ξέρω ποιός τις έχει πάρει». Φαίνεται ότι έγινε προσπάθεια να πωληθούν κρυφά 200.000 βλήματα πίσω από μια επίσημη συμφωνία, τόνισε επίσης ο κ. Γεωργιάδης.

Παράλληλα, σημείωσε σχετικά με τη συζήτηση στη Βουλή ότι εξελίσσεται σε κομβικό σημείο και από τη στάση του κ. Τσίπρα θα κριθεί αν θα βαρύνουν και τον ίδιο τυχόν ποινικές ευθύνες που ενδεχομένως προκύψουν.

Τέλος, σχετικά με τα όσα ισχυρίστηκε χθες ο Πάνος Καμμένος περί πρακτόρων που διέρρευσαν έγγραφα του υπουργείου Εξωτερικών, ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για γελοία ιστορία, ενώ τόνισε ότι όπως αποκάλυψε η Ραχήλ Μακρή ο κ. Καμμένος είχε συνομιλίες και επαφές με τον συγκεκριμένο άνθρωπο τον οποίο παρουσιάζει τώρα ως πράκτορα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ