Πάμε για ινδικό! 9 διευθύνσεις με τα καλύτερα στέκια της πόλης

Μια κουζίνα με πολύ μακρά παράδοση και ιστορία που μετράει πάνω από 5.000 χρόνια.

Μπορεί πολλοί να θεωρούν ότι το ινδικό φαγητό είναι βαρύ ή καυτερό. Η αλήθεια είναι ότι οι Ινδοί αγαπούν πολύ τα μπαχαρικά και τα χρησιμοποιούν κατά κόρον στις συνταγές τους.

Κάρυ, κάρδαμο, κύμινο, κιτρινόριζα (κουρκουμάς ή τούρμερικ), πιπερόριζα (τζίντζερ), σκόρδο, κορίανδρο, καυτερή πιπεριά (τσίλι), το περίφημο garam masala (ζεστό μείγμα), γαρύφαλλο, κανέλλα, δίνουν ιδιαίτερη γεύση στα φαγητά, ενώ αυτόχρονα έχουν και θεραπευτικές ιδιότητες, οπότε η ινδική κουζίνα μόνο βαριά δεν είναι για το στομάχι.

Οσο για το αν είναι καυτερά ή όχι, αυτό εξαρτάται από τις δικές σας προτιμήσεις. Εμείς γυρίσαμε πάντως και βρήκαμε τα πιο hot στέκια για καλό ινδικό φαγητό, που καλύπτουν όλα τα γούστα.

Διαβάστε τις 9 διευθύνσεις με τα καλύτερα στέκια της πόλης με ινδική κουζίνα στο bovary.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ινδικό φαγητό διευθυνσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ