Μαθήτρια ΙΕΚ παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην στάση λεωφορίου - iefimerida.gr

Μαθήτρια ΙΕΚ παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην στάση λεωφορίου

Μαθήτρια ΙΕΚ παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην στάση λεωφορίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με βαριά χτυπήματα στα πόδια νοσηλεύεται μία 22χρονη στο νοσοκομείο του Πύργου, αφού την χτύπησε αυτοκίνητο την ώρα που περίμενε το λεωφορείο στην στάση.

Η 22χρονη μαθήτρια δημοσίου ΙΕΚ περίμενε στον χώρο της στάσης για να πάει σπίτι της, όταν διερχόμενο αυτοκίνητο έπεσε πάνω της. Όπως δήλωσε ο οδηγός, στον χώρο επικρατεί σκοτάδι και δεν αντιλήφθηκε την κοπέλα.

Το περιστατικό έγινε έξω από το κτήριο του δημοσίου ΙΕΚ, επί της Εθνικής Οδόύ Πύργου- Κυπαρισσίας, όπου όντως επικρατεί σκοτάδι.

Για το θέμα της επαναλειτουργίας του ηλεκτροφωτισμού στο κόμβο είχε κατατεθεί από το διευθυντή του ΙΕΚ κ. Τσώνη σχετικό αίτημα προς τις αρμόδιες υπηρεσίες από την αρχή της χρονιάς, ενώ συχνές ήταν και οι οχλήσεις έως σήμερα.

Δυστυχώς δεν υπήρξε ανταπόκριση με αποτέλεσμα να επιβεβαιωθούν ευτυχώς όχι με τραγικό τρόπο, οι φόβοι για ατύχημα στο σημείο. Η μαθήτρια μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Πύργου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ