Τραγωδία στη Ν. Σμύρνη: Νεκρός πατέρας και 2 παιδιά -Βρέθηκαν σημειώματα [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Τραγωδία στη Ν. Σμύρνη: Νεκρός πατέρας και 2 παιδιά -Βρέθηκαν σημειώματα [εικόνες & βίντεο]

Τραγωδία με 3 νεκρούς στη Ν. Σμύρνη (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας 40χρονος άνδρας και τα δίδυμα παιδιά του, ηλικίας 8 ετών, έχασαν τη ζωή τους, σε πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στη Ν. Σμύρνη λίγο μετά τις 6 το πρωί του Σαββάτου.

Η υπόθεση όμως πήρε ακόμη πιο τραγικές διαστάσεις, όταν διαπιστώθηκε ότι ο πατέρας έβαλε τέλος στη ζωή του παρασύροντας στον θάνατο τους γιους του. Ο άνδρας είχε κλείσει όλες τις πόρτες του διαμερίσματος και έβαλε φωτιά σε στρώμα.

Η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε από γείτονες και έσπευσε στο διαμέρισμα σε ημιόροφο στην οδό Κοραή 21, όπου εντόπισε τα τρία άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους. Αμέσως μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, ο πατέρας στο «Γ. Γεννηματάς» και τα δύο αγοράκια στο «Παίδων». Δυστυχώς όμως διαπιστώθηκε ο θάνατος και των τριών.

Η φωτιά, μικρής έκτασης, εκδηλώθηκε στο υπνοδωμάτιο και ο πατέρας με τα παιδιά του βρέθηκαν στο χολ. Ομως, η υπόθεση πήρε άλλη τροπή, όταν βρέθηκαν τα σημειώματα που άφησε πίσω του ο 40χρονος.

Ο άνδρας ήταν χωρισμένος, επισμηνίας της Αεροπορίας και είχε πάρει τα δύο παιδιά του στο σπίτι του για το σαββατοκύριακο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στα σημειώματα που άφησε πίσω του ρίχνει τις ευθύνες για τον χωρισμό του και για την πράξη του στον πατριό της πρώην συζύγου του. «Να κοιτάζεις εσύ τις κόρες σου και άσε να κοιτάζω εγώ τα παιδιά μου», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Ακόμη, σύμφωνα με το ΑΠΕ, σημείωμα ανέφερε: «τι να την κάνω τη ζωή μου, δεν αντέχω άλλο». Σε άλλο σημείο ανέφερε ότι τη διερεύνηση της υπόθεση θα αναλάβει η Αγγελική Νικολούλη.

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι της πολυκατοικίας δεν μπορούσαν να πιστέψουν την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε δίπλα τους.

Τραγωδία στη Ν. Σμύρνη: Νεκρός πατέρας και 2 παιδιά -Βρέθηκαν σημειώματα [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Τραγωδία στη Ν. Σμύρνη: Νεκρός πατέρας και 2 παιδιά -Βρέθηκαν σημειώματα [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πυρκαγιά Νέα Σμύρνη Πυροσβεστική
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ