Διαφανή διαχωριστικά: Οι γυναίκες μπορούν πλέον να παρακολουθούν ζωντανά την καισαρική τους [εικόνες] - iefimerida.gr

Διαφανή διαχωριστικά: Οι γυναίκες μπορούν πλέον να παρακολουθούν ζωντανά την καισαρική τους [εικόνες]

Instagram/kerfoxphotos
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δυσκολία να γεννήσουν φυσιολογικά; Φοβία για τον τοκετό; Πιο «βολική» από άποψη χρόνου διαδικασία; Η μεγάλη ηλικία κατά την οποία οι Ελληνίδες μπαίνουν στη διαδικασία να αποκτήσουν παιδί; Το μόνο σίγουρο είναι πως η πλειονότητα των Ελληνίδων μητέρων υποβάλλεται σε καισαρική τομή, μάλιστα κατά πολύ συχνότερα σε σχέση με τις υποψήφιες μητέρες σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη.

Το ποσοστό των καισαρικών τομών είναι πολύ υψηλό στη χώρα μας και όπως αναφέρει το Τoday στην Αμερική το ποσοστό αυτό ανέρχεται στο 30% . Τον τελευταίο καιρό όμως στο εξωτερικό παρατηρείται μια νέα πρακτική στην διαδικασία του τοκετού με καισαρική.

Αρκετές μητέρες και μπαμπάδες επιθυμούν να παρακολουθήσουν την σημαντική αυτή στιγμή που έρχεται στη ζωή το παιδί τους. Να μπορούν δηλαδή να βλέπουν την διαδικασία που γεννιέται το μωρό τους.

Είναι γνωστό πως οι γυναίκες που γεννούν με καισαρική είναι συνήθως ναρκωμένες στη διάρκεια της επέμβασης. Επιπλέον οι γιατροί βάζουν μια διαχωριστική κουρτίνα από την κοιλιά και κάτω, προκειμένου να μην βλέπει η μητέρα την χειρουργική επέμβαση που πραγματοποιεί ο γυναικολόγος.

Διαβάστε τον τρόπο που επιτρέπει τις γυναίκες να παρακολουθούν την διαδικασία της καισαρικής επέμβασης στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ