Ολυμπιακός: Μία εβδομάδα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης δίπλα στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας [εικόνες] - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Μία εβδομάδα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης δίπλα στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας [εικόνες]

Φωτογραφία: Olympiacos/FB
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όσο περνούν οι μέρες τόσο περισσότερο ανοίγει η αγκαλιά του Ολυμπιακού για τους πληγέντες από τις φονικές πλημμύρες κατοίκους της Μάνδρας.

Ένα ακόμα απόγευμα, το απόγευμα εκείνο της Πέμπτης, απλώθηκε στην πόλη της Δυτικής Αττικής το χέρι βοηθείας του μεγαλύτερου Συλλόγου της χώρας μας, του Ολυμπιακού, προς τους ανθρώπους εκείνους, που δίνουν τη δική τους μάχη για την επιβίωση!

Ολυμπιακός: Μία εβδομάδα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης δίπλα στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο Θρύλος είναι παρών και συνεχίζει να συνδράμει στην προσπάθεια που γίνεται επί τόπου, για να σώσουν οι κάτοικοι της Μάνδρας, το βιός τους. Όπως και τις προηγούμενες έξι ημέρες, έτσι και σήμερα, Πέμπτη, για έβδομη ημέρα, η ερυθρόλευκη οικογένεια έχει ανοίξει την αγκαλιά της και συνεχίζει να προσφέρει.

Ολυμπιακός: Μία εβδομάδα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης δίπλα στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Τα μηχανήματα που έχει διαθέσει ο Ολυμπιακός, χωματουργικά και φορτηγά, συνέχισαν να δουλεύουν και σήμερα πυρετωδώς, καθαρίζοντας σπίτια, αυλές, πεζοδρόμια, δρόμους, σχολεία, όπου υπάρχει ανάγκη, από τις λάσπες, τις οποίες έφεραν οι φονικές πλημμύρες, σε διάφορες περιοχές της Μάνδρας.

Ολυμπιακός: Μία εβδομάδα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης δίπλα στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Επικεφαλής της όλης προσπάθειας, είναι ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Καραϊσκάκης ΑΕ, κ. Βασίλης Βασιλειάδης, ο οποίος δίνει καθημερινά το παρών και συντονίζει επιτόπου τις προσπάθειες. προσπάθεια δεν σταματά εδώ! Το ίδιο θα συνεχιστεί για όσο διάστημα χρειαστεί, προκειμένου να μπορέσουν τα πράγματα στην περιοχή να επανέλθουν σε μία κανονικότητα. Ο μεγαλύτερος Σύλλογος της χώρας θα συνεχίσει να είναι παρών εκεί όπου η ανάγκη τον καλεί!

Ολυμπιακός: Μία εβδομάδα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης δίπλα στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Μάνδρα πλημμύρες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ