Έγκυος η Μάιλι Σάιρους; Η φωτογραφία που τρέλανε τους θαυμαστές της [εικόνα]

Σε πανικό βρίσκονται οι θαυμαστές της Μάιλι Σάιρους, μετά τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, με πολλούς να εικάζουν πως η νεαρή τραγουδίστρια είναι έγκυος.

Θέλοντας να γιορτάσει λίγο νωρίτερα την Ημέρα των Ευχαριστιών, προκειμένου να συμπέσει με τα γενέθλιά της, η 25χρονη Μάιλι ανάρτησε μια φωτογραφία της στην οποία αγκαλιάζει την φουσκωμένη κοιλιά της, αναφέροντας το hashtag #VeganTurkeyBaby.

Γιορτάζοντας την ημέρα με τον αρραβωνιαστικό της, Λίαμ Χέμσγουορθ, η Μάιλι ποζάρει για την κάμερα φορώντας ένα γκρι μακό μπλουζάκι. Στη λεζάντα έγραψε: «Τόσο κοντά στα γενέθλια. Μια μέρα γεμάτη με γαλοπούλα και τα αγαπημένα πρόσωπα. Δεν είναι ειρωνικό; #VeganTurkeyBaby».

So close to b-day time! Stoked for a day full of Tofurkey & loved ones! Ain't it ironic? #VeganTurkeyBaby

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus) στις Νοέ 22, 2017, 7:48μμ PST

Ωστόσο, η επιλογή της διατύπωσης φαίνεται πως προκάλεσε σύγχυση στους οπαδούς της με αρκετούς να αναρωτιούνται αν περιμένει το πρώτο της παιδί με τον αρραβωνιαστικό της Λίαμ Χέμσγουορθ.

Κάποιοι από αυτούς έγραψαν: «Σίγουρα υπάρχει ένα εξόγκωμα. Έλα τώρα. Αυτή η κοιλιά δεν μπορεί να έγινε από τη γαλοπούλα που έφαγε την ημέρα των ευχαριστιών. Είναι κοιλιά εγκύου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μάιλι Σάιρους έγκυος Λίαμ Χέμσγουορθ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ