Πήγε για ψώνια γυμνός, και κατέληξε αναίσθητος από ηλεκτροσόκ [βίντεο] - iefimerida.gr

Πήγε για ψώνια γυμνός, και κατέληξε αναίσθητος από ηλεκτροσόκ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άσχημη κατάληξη είχε για έναν άνδρα η -ομολογουμένως- ασυνήθιστη βόλτα του στο εμπορικό κέντρο, καθώς αφού αποφάσισε να πάει για ψώνια γυμνός, κατέληξε να διαπληκτίζεται με την αστυνομία και να πέφτει αναίσθητος από ηλεκτροσόκ.

Ο 32χρονος Λάμοντ Τέιλορ από την Πενσυλβάνια, αποφάσισε να πάει για ψώνια, όμως προτού μπει στο εμπορικό κέντρο άφησε τα ρούχα του στο πάρκινγκ. Τελικά μπήκε ολόγυμνος μέσα και άρχισε να κάνει βόλτες στους διαδρόμους. Το μόνο που «έριξε πάνω του», ήταν ένα ζευγάρι κάλτσες που βρήκε σε ένα ράφι και τις φόρεσε.

Ενώ οι περισσότεροι πελάτες απλώς τον απέφευγαν, δεν έγινε το ίδιο με τους υπεύθυνους του καταστήματος, οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία. Όταν τελικά οι αστυνομικοί τον προσέγγισαν, του ζήτησαν να ντυθεί, όμως αυτός αρνήθηκε να συνεργαστεί. Σύμφωνα μάλιστα με την καταγγελία, έφτυσε και ένα από τα όργανα της τάξης.

Τελικά προκειμένου να τον ηρεμήσουν, οι αστυνομικοί, χρησιμοποίησαν όπλο αναισθησίας με ηλεκτροσόκ, το οποίο αντιμετωπίζειτον ακινητοποίησε. Τώρα ο Λάμοντ Τέιλορ, κατηγορίες άσεμνης έκθεσης, κλοπής (για το ζευγάρι κάλτσες), και αντίστασης κατά της αρχής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ