Της πούλησε iPhone με 100 δολάρια λόγω Black Friday κι εκείνη βρήκε στο κουτί... 11 πατάτες [εικόνες]

Τις αγορές της λίγες μέρες πριν την Black Friday αποφάσισε να κάνει μία γυναίκα στο Μιλγουόκι των ΗΠΑ από έναν πλανόδιο, ο οποίος πωλούσε τα προϊόντα του σε πολύ χαμηλή τιμή λόγω Black Friday.

Η ίδια ωστόσο έπαθε σοκ μόλις ανακάλυψε πως ο άντρας αντί να της πουλήσει ένα κινητό iPhone , της πούλησε... πατάτες.

«Πωλούσε διάφορα πράγματα στο φορτηγό του... από ρούχα, παπούτσια, ρολόγια, μέχρι κινητά και laptop», ανέφερε η ίδια που αποφάσισε να αγοράσει ένα κινητό iPhone από τον ίδιο.

Ο άντρας μάλιστα την έπεισε να τo αγοράσει λέγοντας της πως λόγω της «Black Friday» έχει ήδη κατεβάσει κατά πολύ τις τιμές του, πουλώντας το iPhone 6 μόνο στα 100 ευρώ.

Ο ίδιος της έδειξε κι ένα κινητό σε καλή κατάσταση και της είπε πως ένα ίδιο υπάρχει μέσα στο κουτί που θα έπαιρνε αν αγόραζε.

Έτσι η ίδια αγόρασε το προϊόν το οποίο ήταν συσκευασμένο και εκτός αυτού πήρε και απόδειξη.

Το περιεχόμενο όμως που αντίκρισε η γυναίκα μόλις έφτασε σπίτι της δεν το φανταζόταν ούτε στα πιο τρελά της όνειρα, καθώς αντί για κάποια συσκευή, η ίδια είδε μερικές πατάτες κομμένες στην μέση.

Βέβαια ως προς το θέμα της πατάτας, ο άνδρας ήταν ανοιχτοχέρης, καθώς μέσα στο κουτί υπήρχαν έντεκα κομμένες πατάτες... οι οποίες της κόστισαν 100 δολάρια.

Το -ακόμη- πιο αστείο της υπόθεσης είναι πως στο κουτί υπήρχε κι ένας φορτιστής, ο οποίος είχε τοποθετηθεί έτσι ώστε να φαίνεται πως φορτίζει μία... πατάτα.

«Πρέπει να πάει φυλακή με αυτό που έκανε», ανέφερε η γυναίκα στα τοπικά μέσα, ενώ μετά από αυτό ο πλανόδιος πωλητής είχε γίνει «καπνός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φάρσα iPhone πατάτα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ