«Αδέσποτα» χαρακτήρισε ο Καρατζαφέρης τους Βορίδη- Γεωργιάδη - iefimerida.gr

«Αδέσποτα» χαρακτήρισε ο Καρατζαφέρης τους Βορίδη- Γεωργιάδη

Άδωνις Γεωργιάδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Αδέσποτα» αποκάλεσε τους βουλευτές Μάκη Βορίδη και Άδωνι Γεωργιάδη ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM.

Χαρακτηριστικά είπε: «Η Ν.Δ. πήρε στις τάξεις της δύο βουλευτές που είχαν διαγραφεί από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΛΑΟΣ, ήταν αδέσποτα». Ενώ, παράλληλα, άφησε αιχμές και κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά τον οποίο κατηγορεί για έλλειψη καλών τρόπων.

«Καμιά φορά, κάτω από ανάγκες και αγωνίες, παραμερίζονται οι καλοί τρόποι» ανέφερε ο κ. Καρατζαφέρης και πρόσθεσε: «Ο πρόεδρος της Ν.Δ. μου έλεγε καθόλη τη διάρκεια της πρόσφατης συνεργασίας μας: "Γιώργο, βάλε πλάτη και θα το θυμάμαι"».

Ωστόσο, όπως είπε, δεν πρόκειται να μην μπορέσει ο ΛΑΟΣ να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του εκλογικού σώματος την Κυριακή των εκλογών, για «ψιλοπράγματα» αυτού του είδους, αν και, όπως εκτίμησε, δεν βλέπει να είναι κανείς «ζεστός» για τις εκλογές, «ούτε και ο κύριος Σαμαράς να είναι τόσο ζεστός όσο ήταν παλιότερα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ