Το τεράστιο μονόπετρο-κοτρόνα της Σερένα Γουίλιαμς [εικόνες] - iefimerida.gr

Το τεράστιο μονόπετρο-κοτρόνα της Σερένα Γουίλιαμς [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τεράστιο μονόπετρο που της έκανε δώρο ο άντρας της, αποφάσισε να δείξει στον κόσμο η πρωταθλήτρια του τένις Σερένα Γουίλιαμς, σε μια φωτογραφία της κόρης της, Αλέξις.

«Ο μπαμπάς ξέρει πόσο μου αρέσουν τα λεοπάρ» έγραφε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram η Σερένα, που δείχνει την μικρή της κόρη με ένα λεοπάρ φορμάκι.

Η μικρή Αλέξις βρίσκεται ξαπλωμένη στην αγκαλιά της μαμάς της επάνω σε μια άνετη κουβέρτα που κι αυτή φέρει λεοπάρ σχέδιο.

Παρόλο που το θέμα της φωτογραφίας ήταν σίγουρα η μόλις δύο μηνών κόρη της, ήταν δύσκολο να μην χαζέψει κανείς το πελώριο δαχτυλίδι που κοσμούσε το χέρι της.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexis Olympia Ohanian, Jr. (@olympiaohanian) στις Νοέ 22, 2017, 7:12πμ PST

Η 26χρονη πρωταθλήτρια του τένις παντρεύτηκε τον συνιδρυτή του Reddit Αλέξις Οχάνιαν στη Νέα Ορλεάνη στις 16 Νοεμβρίου σε έναν γάμο που είχε θέμα την «πεντάμορφη και το τέρας», στον οποίο παραβρέθηκαν διάσημα ονόματα όπως η Μπιγιονσέ και η Κιμ Καρντάσιαν.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexis Ohanian Sr. (@alexisohanian) στις Νοέ 17, 2017, 9:28μμ PST

Χθες, Τετάρτη μοιράστηκε μια φωτογραφία του νυφικού της στο λογαριασμό της στο Instagram. Η Σερένα έγραψε στη λεζάντα: «Για το πρώτο φόρεμα όταν με ρώτησε η Άννα Γουίντουρ τι ήθελα να φορέσω της απάντησα μια κάπα. ‘Τότε η Σάρα Μπάρτον με τον @alexandermcqueen είναι η ιδανική για σένα’ μου είπε». «Σ’ ευχαριστώ Άννα. Σ’ ευχαριστώ Σάρα. Ένιωσα σαν πριγκίπισσα και superwoman ταυτόχρονα», συμπλήρωσε.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Serena Williams (@serenawilliams) στις Νοέ 22, 2017, 6:38πμ PST

Ο σύζυγός της θέλησε να εκφράσει κι αυτός την ευγνωμοσύνη του για την σύζυγό του με μια γλυκιά φωτογραφία που μοιράστηκε στο Instagram. Όπως έγραψε: «Είσαι η πιο σπουδαία όλων των εποχών, όχι μόνο στον αθλητισμό – μιλώ ως μητέρα και ως σύζυγός». «Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα γράψουμε τόσα κεφάλαια μαζί στο παραμύθι της ζωής μας. Και σε ολόκληρη τη ζωή μου δεν το είχα συνειδητοποιήσει, αλλά περίμενα αυτή τη στιγμή. Και όλα όσα έκανα, όλα όσα για τα οποία είμαι περήφανος στην καριέρα μου και τη ζωή μου, τα τελευταία 34 χρόνια, δεν συγκρίνονται με αυτά που κάνουμε σήμερα. Και είμαι τόσο ευγνώμων και τόσο ερωτευμένος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ