Καθυστέρησε η πτήση τους και έκαναν πάρτι στο αεροδρόμιο [βίντεο] - iefimerida.gr

Καθυστέρησε η πτήση τους και έκαναν πάρτι στο αεροδρόμιο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί οι περισσότεροι από εμας να τρελαινόμαστε όταν μαθαίνουμε πως η πτήση μας καθυστέρησε, αλλά αυτοί οι επιβάτες όχι μόνο δεν άφησαν αυτό το πρόβλημα να τους επηρέασει... αλλά βρήκαν και ευκαιρία για να κάνουν πάρτι στο αεροδρόμιο.

Συγκεκριμένα, μόλις οι επιβάτες στο αεροδρόμιο του Τορόντο έμαθαν πως η πτήση τους προς τον «Άγιο Ιωάννη» θα καθυστερήσει, δεν έχασαν ευκαιρία και διοργάνωσαν ένα μικρό πάρτι εντός του αεροδρομίου.

Δύο άνδρες άρχισαν να παίζουν ακορντεόν, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν να τραγουδάνε και να χορεύουν στον χώρο αναμονής των επιβατών.

Τραγουδώντας γνωστά καναδέζικα τραγούδια, οι επιβάτες πέρασαν μία ευχάριστη βραδιά, η οποία διήρκησε βέβαια λιγότερο από μία ώρα, καθώς μετά ήταν έτοιμοι για αναχώρηση.

Όπως ήταν φυσικό, τα social media γέμισαν με βιντέκια με τους ηλικιωμένους να παίζουν ακορντεόν και να τραγουδάνε, αποδεικνύοντας πως μερικές φορές υπάρχουν καλύτερα πράγματα από το να ασχολείσαι συνέχεια με ένα κινητό ή βιντεοπαιχνίδι (όπως θα έκαναν οι περισσότεροι).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πάρτυ Τορόντο αεροδρόμιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ