Η Γκουίνεθ Πάλτροου ξαναπαντρεύεται -Αυτόν τον γοητευτικό άνδρα [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Γκουίνεθ Πάλτροου ξαναπαντρεύεται -Αυτόν τον γοητευτικό άνδρα [εικόνες]

Η Γκουίνεθ Πάλτροου με τον αρραβωνιαστικό της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρραβωνιάστηκε μετά από τρία χρόνια σχέσης η διάσημη ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτρου, με τον τηλεοπτικό παραγωγό Μπραντ Φαλτσούκ, όπως αναφέρουν πολλά αμερικανικά δημοσιεύματα.

Οι δυο τους είχαν συζητήσει εδώ και καιρό για το γάμο και αναμένεται να ανακοινώσουν τα νέα του γάμου στην ιστοσελίδα της ηθοποιού από ώρα σε ώρα.

«Και οι δύο ήξεραν ότι θα συμβεί, αλλά δεν ήταν τόσο μεγάλο θέμα γι’ αυτούς επειδή και οι δύο ήταν σε μακρόχρονους γάμους στο παρελθόν. Δεν βιάζονταν» δήλωσε μια πηγή στο US Weekly.

Η 45χρονη Γκουίνεθ και ο 46χρονος Μπραντ είναι ζευγάρι από το 2014 – λίγους μήνες αφότου η ηθοποιός και επιχειρηματίας «συνειδητά χώρισε» από τον frontman των Coldplay, Κρις Μάρτιν. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς Glee, στο οποίο παραγωγός ήταν ο Μπραντ Φαλτσούκ.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @bradfalchuk στις Οκτ 3, 2015, 5:09μμ PDT

Οι φήμες για τον αρραβώνα του ζευγαριού είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν εδώ και ένα χρόνο περίπου, αφότου η ηθοποιός εθεάθη με ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι σε μια εκδήλωση για τη βράβευση του ράπερ Τζέι Ζι τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @bradfalchuk στις Σεπ 21, 2015, 7:43μμ PDT

Εκείνη την περίοδο, μια πηγή είχε δηλώσει στην Sun «Η Γκουίνεθ φορά ένα πελώριο δαχτυλίδι. Αργότερα γνώρισε τον Μπραντ σε κάποιον που δεν ήξερε ο ίδιος και τον σύστησε ως αρραβωνιαστικό της. Φαινόταν πολύ ερωτευμένη»

Η Γκουίνεθ και ο Μπραντ έχουν τέσσερα παιδιά από τους προηγούμενους γάμους τους. Μάλιστα, η ηθοποιός είχε μιλήσει στο παρελθόν για το πώς είναι να μεγαλώνει τα παιδιά με τον πρώην σύζυγό της. «Είναι στο σπίτι μου κάθε μέρα» είχε δηλώσει στο InStyle. «Ο καθένας μας έχει τη δική του ζωή αλλά εξακολουθούμε να έχουμε και την οικογενειακή ζωή. Ακόμη και σήμερα, ο Κρις θα δεχόταν μια σφαίρα για χάρη μου ακόμη κι αν δεν είμαι πλέον η σύζυγός του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ