Τα ankle boots που δεν αποχωρίζονται οι Γαλλίδες στις καθημερινές τους εμφανίσεις - iefimerida.gr

Τα ankle boots που δεν αποχωρίζονται οι Γαλλίδες στις καθημερινές τους εμφανίσεις

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι στιλιστικοί δρόμοι που ακολουθούν οι Γαλλίδες οδηγούν σε δύο προορισμούς: την απλότητα και την κομψότητα.

Το γνήσια μινιμαλιστικό στιλ των Γαλλίδων εκπέμπει αυτοπεποίθηση και οι all day εμφανίσεις τους χαρακτηρίζονται από κομμάτια που μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε περίσταση μέσα στην ημέρα.

Ενα cardigan ή ένα blazer συνδυασμένο με μια φούστα, μια παντελόνα ή ένα τζιν σε στενή γραμμή συνδυασμένα με ένα μαντήλι ή ένα cozy κασκόλ και μια δερμάτινη handbag αποτελούν τον αλάνθαστο, χειμερινό συνδυασμό που επιλέγουν για τις εμφανίσεις τους.

Τα ankle boots είναι η αγαπημένη τους επιλογή και τα πιο διάσημα Parisian It girls (όπως η Sabine Socol, η Jeanne Damas και η Anne-Laure Mais) δεν τα αποχωρίζονται.

Τα μποτάκια που σταματούν στο ύψος του αστραγάλου τις τελευταίες σεζόν είναι η must επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να κάνει σταθερά βήματα προς τη κομψότητα.

Τα ankle boots που δεν αποχωρίζονται οι Γαλλίδες στις καθημερινές τους εμφανίσεις, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ankle boots ΓΑΛΛΙΔΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ