Η πρωινή συνήθεια που πρέπει να κόψετε -Για να έχετε τέλεια μαλλιά - iefimerida.gr

Η πρωινή συνήθεια που πρέπει να κόψετε -Για να έχετε τέλεια μαλλιά

Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι περισσότεροι κάθε πρωί κάνουν τα ίδια πράγματα με το που σηκώνονται από το κρεβάτι, με τις διαδικασίες να είναι στον αυτόματο.

Μία από αυτές θέλει να χτενίζουμε τα μαλλιά μας. Ωστόσο, ο haistylist των σταρς, Τζορτζ Νορθγουντ, έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα.

Μιλώντας στη Vogue, υποστηρίζει πως για να έχουμε τέλεια μαλλιά πρέπει να σταματήσουμε να τα χτενίζουμε, όταν σηκωνόμαστε από το κρεβάτι.

«Μην χτενίζεσαι ποτέ μα ποτέ το πρωί. Κάνει τα μαλλιά σου να φριζάρουν. Χρησιμοποίησε τα δάχτυλά σου και θα μπορείς να βρεις τους κόμπους με τα χέρια», αναφέρει.

Η συμβουλή του;

«Βεβαιώσου ότι τα μαλλιά είναι εντελώς στεγνά και ξεμπερδεμένα και στη συνέχεια, κάνε ένα σφιχτό κοτσάκι στο ύψος του λαιμού. Φρόντισε να τα έχεις γυρίσει όλα προς την ίδια μεριά όταν στρίβεις την κοτσίδα για να τα πιάσεις σε κότσο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χτένισμα πρωί συνήθεια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ