Αυτό είναι το φυτό που σταματάει το ροχαλητό σύμφωνα με τη NASA - iefimerida.gr

Αυτό είναι το φυτό που σταματάει το ροχαλητό σύμφωνα με τη NASA

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να ροχαλίζει ο άνθρωπος που κοιμάσαι μαζί. Τι κι αν τον σκουντάς, τι κι αν προσπαθήσεις να του αλλάξεις πλευρό, το ροχαλητό του μπορεί να σε φέρει στα όριά σου.

Είναι ένας από τους λόγους να μείνεις ξύπνια όλο το βράδυ και να σηκωθείς εκνευρισμένη το πρωί. Φυσικά μιλάμε για το ροχαλητό, το οποίο είναι σαν το ενοχλητικό κουνούπι που δεν φεύγει ποτέ από το αυτί σου και σε εμποδίζει από το να έχεις ένα ήρεμο βράδυ και, τελικά, έναν ποιοτικό ύπνο. Αποτέλεσμα; Ξυπνάς ακόμα πιο κουρασμένη απ' ότι ήσουν όταν έπεσες στο κρεβάτι.

Βέβαια το πρόβλημα μπορεί να το έχεις κι εσύ με αποτέλεσμα να ακούς συνεχώς τα παράπονα του ανθρώπου με τον οποίο μοιράζεσαι το κρεβάτι σου. Αν πάλι το έχει εκείνος, τότε σίγουρα έχεις αρχίσει να χάνεις την υπομονή σου.

Κατά καιρούς έχουν ανακαλυφθεί διάφορα γιατροσόφια για το ροχαλητό. Ηρθε όμως η στιγμή που η NASA δίνει λύση στο πρόβλημα της αϋπνίας σου!

Διάβασε ποιο είναι το φυτό που σταματάει το ροχαλητό σύμφωνα με τη NASA στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φυτό ροχαλητό NASA
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ