Το σημείο του σώματος της Μέγκαν Μαρκλ που ζητούν οι περισσότερες γυναίκες από τον πλαστικό - iefimerida.gr

Το σημείο του σώματος της Μέγκαν Μαρκλ που ζητούν οι περισσότερες γυναίκες από τον πλαστικό

apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 35χρονη αμερικανίδα μιγάδα ηθοποιός, ακολουθώντας τα βήματα της Κέιτ Μίντλετον, θεωρείται πλέον style icon της εποχής. Απ' ότι φαίνεται όμως, το στιλ της είναι μόνο ένα από τα στοιχεία της εμφάνισής της τα οποία εμπνέουν τις γυναίκες.

Από την ημέρα που εκείνη και ο πρίγκιπας Χάρι έπαψαν να κρύβουν ότι είναι μαζί και όσο οι φήμες περί γάμου οργιάζουν, η Μέγκαν Μαρκλ γίνεται όλο και πιο δημοφιλής στις απανταχού γυναίκες.

Ο,τι φοράει και γίνεται ανάρπαστο και ξεπουλάει (πριν από λίγες ημέρες πάλι γράφαμε για τις αγαπημένες της μπότες). Εκτός όμως από το στιλ της, πολλές γυναίκες έχουν ήδη αρχίσει να επιθυμούν να μοιάσουν στην 35χρονη ακτιβίστρια και ηθοποιό που γνωρίσαμε από τη σειρά Suits και σε άλλα στοιχεία της.

Σαφώς πρόκειται για μια, αναμφίβολα όμορφη, γυναίκα. Υπάρχει όμως ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο του σώματός της και συγκεκριμένα του προσώπου της που έχει μεγάλη ζήτηση. Kαι, όπως καταλάβατε, εννοούμε στις πλαστικές.

Δες ποιο σημείο του σώματος της Μέγκαν Μαρκλ ζητούν οι περισσότερες γυναίκες από τον πλαστικό τους στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ