Μπακογιάννη: Η απόφαση του Eurogroup είναι προς τη σωστή κατεύθυνση - iefimerida.gr

Μπακογιάννη: Η απόφαση του Eurogroup είναι προς τη σωστή κατεύθυνση

Μπακογιάννη: Η απόφαση του Eurogroup είναι προς τη σωστή κατεύθυνση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Στη σωστή κατεύθυνση» κινείται για τη Ντόρα Μπακογιάννη η απόφαση του Eurogroup, η οποία σύμφωνα με όσα δήλωσε νωρίτερα, αισθάνεται ιδιαίτερα δικαιωμένη από τις εξελίξεις.

«Η Ευρώπη έστω και με καθυστέρηση έκανε χθες το καθήκον της», είπε χαρακτηριστικά για την απόφαση του Eurogroup η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας και τόνισε ότι ο ελληνικός λαός χάρη στις θυσίες του και στην προσπάθεια που κάνει εδώ και δύο χρόνια, κατάφερε να αποφύγει την άτακτη χρεοκοπία και η Ελλάδα να έχει ουσιαστική ευκαιρία να παραμείνει στο ευρώ.

Παράλληλα δήλωσε ότι το κόμμα της ΔΗ.ΣΥ. αισθάνεται δικαιωμένο από τις εξελίξεις γιατί «ακολούθησε όλο αυτό τον καιρό, με συνέπεια, την πολιτική της λογικής, της ενότητας, αλλά πάνω απ' όλα τη λογική που βάζει το συμφέρον της χώρας πάνω από το κομματικό συμφέρον, κόντρα στον λαϊκισμό, κόντρα στην ανευθυνότητα».

Τόνισε πάντως ότι ο δρόμος μπροστά μας είναι δύσκολος, καθώς τώρα «πρέπει να γίνουν ακόμη βαθύτερες και ταχύτερες αλλαγές έτσι ώστε πρωτίστως να μετασχηματίσουμε το κράτος μας και μετά τη χώρα, για να μπορέσει η ελληνική κοινωνία να βγει γρήγορα και οριστικά από την κρίση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ