Κύπρος: Τον παραιτηθέντα πρωθυπουργό του Λιβάνου συνάντησε ο Αναστασιάδης - iefimerida.gr

Κύπρος: Τον παραιτηθέντα πρωθυπουργό του Λιβάνου συνάντησε ο Αναστασιάδης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνάντηση με τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη στις διεθνές αεροδρόμιο της Λάρνακας είχε ο παραιτηθείς πρωθυπουργός του Λιβάνου, Σαάντ αλ-Χαρίρι, επιστρέφοντας στη Βηρυτό.

Τη συνάντηση γνωστοποίησαν μέσω twitter ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο ίδιος ο παραιτηθείς πρωθυπουργός.

Ο κύριος Χριστοδουλίδης έγραψε ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είχε θερμή και εποικοδομητική συνάντηση με τον κ. Χαρίρι. Ανήρτησε, μάλιστα φωτογραφίες από την άφιξη του Σαάντ αλ-Χαρίρι στο αεροδρόμιο και από τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

#BreakingNews: Warm and Fruitful Mtg of #Cyprus President @AnastasiadesCY and PM of #Lebanon @saadhariri in #Cyprus pic.twitter.com/tbVNFibjVP

Σύμφωνα με το ΡΙΚ η επίσκεψη Χαρίρι στην Κύπρο είχε διευθετηθεί από το πρωί της Τρίτης, κατόπιν αιτήματος από το γραφείο του. Από το αεροδρόμιο Λάρνακας, ο κύριος Χαρίρι αναχώρησε για τη Βηρυτό για να παραστεί στους εορτασμούς για την ανεξαρτησία του Λιβάνου. Νωρίτερα είχε ταξιδεύσει από το Παρίσι στο Κάιρο, όπου είχε σύντομη συνάντηση με τον Αιγύπτιο Πρόεδρο, Αμπντέλ Φατάχ αλ-Σίσι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σαάντ Αλ-Χαρίρι Νίκος Αναστασιάδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ