Πανιώνιος: Εκτός ομάδας Μασούντ-Οικονόμου, παραίτηση Κόρμπου από την αρχηγία - iefimerida.gr

Πανιώνιος: Εκτός ομάδας Μασούντ-Οικονόμου, παραίτηση Κόρμπου από την αρχηγία

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Πανιώνιο!

Μετά την ήττα από την Ξάνθη υπήρξε μεγάλη ένταση και σήμερα εκδόθηκε ανακοίνωση με την οποία η διοίκηση των «κυανέρυθρων» αφήνει εκτός ομάδας για ένα μήνα τους Βαγγέλη Οικονόμου και Σοτζαέι Μασούντ.

Επιπλέον, στον αμυντικό της ομάδας επιβλήθηκε και πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ. Την ίδια στιγμή ο Παναγιώτης Κόρμπος παραιτήθηκε από αρχηγός της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ θέτει εκτός υποχρεώσεων για 30 ημέρες τους ποδοσφαιριστές Μασούντ Σοτζάι και Βαγγέλη Οικονόμου καθώς και επιβάλλει στον δεύτερο την χρηματική ποινή των 3.000 €. Προτεραιότητα για τον σύλλογο έχει η ηρεμία, η πειθαρχία και η καλή αγωνιστική κατάσταση. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι υπεράνω προσώπων.

Δήλωση Διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος Νίκου Ζαμάνη: «Ακόμα και αν κριθεί κατάλληλο για το καλό του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να θέσω τον εαυτό μου εκτός ομάδας θα το κάνω, γιατί ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι πάνω απ’ όλα και απ’ όλους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πανιώνιος μασουντ Οικονόμου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ