ΗΠΑ: Λεωφορείο μπαίνει μπροστά στην κάμερα και καταστρέφει το πλάνο ελεγχόμενης κατεδάφισης σταδίου [βίντεο] - iefimerida.gr

ΗΠΑ: Λεωφορείο μπαίνει μπροστά στην κάμερα και καταστρέφει το πλάνο ελεγχόμενης κατεδάφισης σταδίου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαράντα ολόκληρα λεπτά είχε στηθεί και περίμενε ένας εικονολήπτης για να αναμεταδώσει ζωντανά για το κανάλι του την ελεγχόμενη κατεδάφιση ενός σταδίου στην Ατλάντα των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά λογάριαζε χωρίς τον ... ξενοδόχο.

Φαντάζεστε την έκπληξη και την απόγνωσή του, όταν ο οδηγός ενός αστικού λεωφορείου ήρθε και σταμάτησε ακριβώς μπροστά στην κάμερα την ώρα που ξεκινούσε η κατεδάφιση!

Βίντεο: YouTube/The Weather Channel

Το Georgia Dome των 80.000 θεατών που είχε φιλοξενήσει αγώνες στην Ολυμπιάδα της Ατλάντα το 1996 μετατράπηκε σε λίγα δευτερόλεπτα σε μια άμορφη μάζα ερειπίων. Κι ο καμεραμάν τραβούσε τα μαλλιά του...

Όπως κι άλλα τηλεοπτικά δίκτυα το US Weather Channel είχε στείλει συνεργείο για να αναμεταδώσει ζωντανά τη σκηνή. Αλλά την ώρα που άρχισε η αντίστροφη μέτρηση και εμφανίστηκε στην οθόνη η πρώτη στήλη καπνού ένα λεωφορείο μπήκε αργά στο πλάνο.

«Όχι λεωφορείο! Φύγε!», ακούγεται ένας άνδρας να λέει.

Το λεωφορείο σταμάτησε καλύπτοντας εντελώς το πλάνο κι ο άνδρας φωνάζει με απόγνωση: «Φύγε απ’ τη μέση λεωφορείο. Τι στα κομμάτια... Βιάσου!»

Αλλά στα είκοσι δευτερόλεπτα που παρέμεινε το λεωφορείο στη στάση η κατεδάφιση είχε ολοκληρωθεί...

Το στάδιο χτίστηκε το 1989 με κόστος 214 εκ. δολάρια. Για την κατεδάφισή του χρησιμοποιήθηκαν πάνω από δύο τόνοι εκρηκτικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ Ατλάντα Georgia Dome στάδιο λεωφορείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ