Το Playstation Vita έρχεται αύριο και στην Ευρώπη! - iefimerida.gr

Το Playstation Vita έρχεται αύριο και στην Ευρώπη!

Το Playstation Vita έρχεται αύριο και στην Ευρώπη!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Playstation Vita, η καινούρια παιχνιδομηχανή της Sony, θα είναι από αύριο διαθέσιμη προς πώληση στην ευρωπαϊκή αγορά και η τιμή του θα ξεκινάει, περίπου, από τα 275 ευρώ.

Το Playstation Vita, έχει ήδη διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία στην αγορά της Ιαπωνίας, όπου μέσα σε ενάμιση μήνα έχουν πουληθεί πάνω από μισό εκ. συσκευές και τώρα η Sony περιμένει να δει την ανταπόκριση του ευρωπαϊκού κοινού στη νέα της συσκευή που θεωρείται διάδοχος του Playstation Portable (PSP).

Το Playstation Vita της Sony, διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή και οθόνη αφής OLED πέντε ιντσών και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις. Η μία θα διαθέτει δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης (με τιμή γύρω στα 275 ευρώ) και η άλλη θα διαθέτει πρόσθετη δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας τρίτης γενιάς (3G).

Με την κυκλοφορία της συσκευής στην Ευρώπη, θα είναι αμέσως διαθέσιμοι για αγορά 30 διαφορετικοί τίτλοι παιχνιδιών. Άλλωστε στόχος της Sony είναι το κοινό ηλικίας 18 με 25 ετών, που αυτή τη στιγμή κάνουν χρήση των smart phones, tablet pc και των υπολοίπων φορητών ηλεκτρονικών συσκευών, τα οποία παρέχουν εφαρμογές βιντεοπαιγνιδιών στους χρήστες, αλλά ταυτόχρονα έχουν προηγούμενη εμπειρία ως gamers, αναζητούν δηλαδή μία, καταρχάς, παιχνιδομηχανή, που κατά δεύτερον θα προσφέρει πρόσθετες δυνατότητες στους χρήστες του. Για το λόγο αυτό ανταγωνιστικό προϊόν θεωρείται το Nintendo 3DS του οποίου τα χαρακτηριστικά είναι παρόμοια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ