«Οριστική η αναβολή στην Super League» - iefimerida.gr

«Οριστική η αναβολή στην Super League»

Super League
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος της Super League, Απόστολος Παπουτσάκης, ξεκαθάρισε με δηλώσεις του πως είναι οριστική η απόφαση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος να αναβληθεί η 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο κ. Παπουτσάκης τόνισε πως το μεγαλύτερο πρόβλημα της Λίγκας με την Πολιτεία είναι το άρθρο 19 του νέου αθλητικού νόμου, το οποίο υποστήριξε πως πρέπει να αποσυρθεί και γι' αυτό τον λόγο αποφασίστηκε να αναβληθεί η 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι δηλώσεις του Απόστολου Παπουτσάκη στον «NovaΣΠΟΡ FM 94,6»:

Για το αν είναι οριστική η αναστολή της 23ης αγωνιστικής: «Είναι οριστική η απόφαση της αναβολής της αγωνιστικής. Δεν υπάρχει θέμα να τεθεί ζήτημα σε νέα ψηφοφορία. Επί δεκατριών παρευρισκομένων η απόφαση ήταν ομόφωνη».

Για το μεγαλύτερο πρόβλημα της Λίγκας με την Πολιτεία: «Δεν έχει καμία σχέση το θέμα του ΟΠΑΠ με εκείνο του Άρθρου 19. Δεν έχουμε καμία κόντρα για το ζήτημα του ΟΠΑΠ. Αν δεν υπήρχε το Άρθρο 19, δεν θα υπήρχε αναβολή της επόμενης αγωνιστικής. Θα συζητήσουμε αύριο την πρόταση που έχουμε από τον ΟΠΑΠ. Είτε θα τη δεχθούμε είτε όχι... Μέχρι το καλοκαίρι έγιναν πολλά πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το θέμα δεν είναι να γίνονται κάποιες πράξεις εσκεμμένα. Χρειάζεται να ξεχάσουμε τα όσα συνέβησαν. Το παρελθόν είναι παρελθόν και πρέπει να κοιτάμε μόνο μπροστά».

Για το άρθρο 19 στον αθλητικό νόμο: «Πρέπει να φύγει το συγκεκριμένο κομμάτι. Δεν πρέπει να συμμετάσχουμε στην Επιτροπή Επαγγελματικού αθλητισμού. Δεν μας οδηγεί σε καμία κόντρα. Είμαι αισιόδοξος για την επίλυση του συγκεκριμένου ζητήματος. Όλα θα πάνε καλά...».

Για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Είναι ανησυχητική η κατάσταση που επικρατεί στη χώρα και παίρνει η μπάλα και τις ομάδες. Υπάρχουν αρκετές Ανώνυμες Εταιρείες που έχουν προβλήματα, όμως οι ομάδες έχουν την προβολή από τα ΜΜΕ και είναι στο προσκήνιο. Το κακό το έχουμε όλοι στη χώρα. Δεν μπορώ να μιλήσω για τα άλλα "μαγαζιά". Μπορεί να είμαι πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, όμως ως πρόεδρος του Εργοτέλη δεν θέλω να σχολιάσω την κατάσταση άλλων ομάδων. Υπάρχει κρίση και χρειάζεται όλοι να την καταλάβουμε. Όλοι μαζί πρέπει να προσπαθήσουμε. Χρειάζεται, όμως, να λύσουμε κάποια προβλήματα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ