Στήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Αριστοτέλους -Φυσικό έλατο από τον Ταξιάρχη [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Στήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Αριστοτέλους -Φυσικό έλατο από τον Ταξιάρχη [εικόνες & βίντεο]

Γιορτές με θέμα την «Εποχή των παγετώνων»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Σιγά σιγά κινούνται όλα βάσει προγραμματισμού, ώστε στις 30 του μήνα με την εναρκτήρια εκδήλωση, να ξεκινήσει ο εορταστικής διάκοσμος της πόλης».

Αυτό δηλώνει ο αντιδήμαρχος Εκπαίδευσης και Αθλητισμού του δήμου Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης.

Στήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Αριστοτέλους -Φυσικό έλατο από τον Ταξιάρχη [εικόνες & βίντεο]   | iefimerida.gr 0

Ηδη από σήμερα το πρωί ξεκίνησαν οι διαδικασίες για τον φετινό εορτασμό. Οπως αναφέρει το thestival.gr το χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο εξασφάλισε ο δήμος από το Πανεπιστημιακό Δάσος Ταξιάρχη, θα στολιστεί μέσα στο επόμενο διήμερο με περίπου 14.000 led φωτάκια και θα φωταγωγηθεί το βράδυ της 30ης Νοεμβρίου, οπότε και θα αρχίσει τυπικά για τη Θεσσαλονίκη η εορταστική περίοδος.

Στήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Αριστοτέλους -Φυσικό έλατο από τον Ταξιάρχη [εικόνες & βίντεο]   | iefimerida.gr 1

Το έλατο έφτασε στην πόλη νωρίς το πρωί.


Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό Θα στηθεί στο κέντρο της πλατείας μια μεγάλη σκηνή, από την οποία οι Onirama θα δώσουν το σήμα για την έναρξη της μεγάλης γιορτής, ενώ στην αλλαγή της χρονιάς θα τραγουδήσουν οι Imam Baildi.

Παράλληλα, στην πλατεία Αριστοτέλους θα στηθεί ένα ολόκληρο χωρίο με το σπιτάκι του Άι Βασίλη και άλλα ξύλινα σπιτάκια, όπου θα πραγματοποιούνται δημιουργικά εργαστήρια.
Παραδοσιακά, θα τοποθετηθούν καρουζέλ και τρενάκι για μικρά και... μεγάλα παιδιά.

Ενώ τα φετινά Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη είναι αφιερωμένα στο κινηματογραφικό φιλμ «Η Εποχή των Παγετών» απ όπου θα υπάρχουν και στοιχεία για τον στολισμό.

Στήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Αριστοτέλους -Φυσικό έλατο από τον Ταξιάρχη [εικόνες & βίντεο]   | iefimerida.gr 2

Οι προετοιμασίες άρχισαν σήμερα και θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες για να είναι όλα έτοιμα στις 30 του μήνα.

φωτογραφίες, βίντεο: thestival.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ