Το λάθος που κάνεις όταν πλένεις το τζιν σου και χάνει τη «φόρμα» του - iefimerida.gr

Το λάθος που κάνεις όταν πλένεις το τζιν σου και χάνει τη «φόρμα» του

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι το ρούχο που σας βγάζει από τη δύσκολη θέση όταν δεν έχετε τι να φορέσετε, που ταιριάζει με όλες σας τις μπλούζες και τα πουκάμισα. Δεν πρέπει να τα φροντίσετε αναλόγως για να συνεχίσουν να είναι ο MVP της ντουλάπας σας;

Είναι δύσκολο να βρεις το τέλειο τζιν, αυτό που σου «κάθεται» τέλεια, αυτό που δεν «σακουλιάζει» σε γοφούς και μηρούς, αυτό που κουμπώνει σωστά στη μέση και «αγκαλιάζει» σωστά τα πόδια σας. Ε αυτό το τζιν θέλετε να κρατήσει όσο περισσότερο γίνεται, ατόφιο. Έτσι όπως το αγοράσατε, έτσι όπως το φορέσατε την πρώτη φορά και, για μερικές ώρες, σας χάρισε τόνους αυτοπεποίθησης.

Ωστόσο, τα τζιν, ακόμα κι αν δεν ανήκουν στην κατηγορία «ευαίσθητα ρούχα», όσο ανθεκτικά κι αν είναι, χρειάζονται λίγη παραπάνω προσοχή τοσο στο πλύσιμο, όσο και στο στέγνωμα τους ώστε να μη χάσουν τη φόρμα τους.

Δες το λάθος που κάνεις όταν πλένεις το τζιν σου και χάνει τη «φόρμα» του στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΑΘΟΣ ΠΛΥΣΙΜΟ ΡΟΥΧΩΝ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΖΙΝ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ