Victoria's Secret: Οι πιο καλλίγραμες γυναίκες του πλανήτη περπάτησαν στο πιο διάσημο Fashion Show [εικόνες] - iefimerida.gr

Victoria's Secret: Οι πιο καλλίγραμες γυναίκες του πλανήτη περπάτησαν στο πιο διάσημο Fashion Show [εικόνες]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eν μέσω αντιδράσεων πραγματοποιήθηκε σήμερα το πιο διάσημο σόου εσωρούχων του πλανήτη.

Η Κίνα, που φιλοξενεί το σόου της Victoria's Secret, έχει απαγορεύσει την είσοδο στη χώρα σε πολλά μοντέλα, ενώ θυμωμένοι οι πολίτες της Σαγκάης διαμαρτύρονται για το γεγονός.

Ωστόσο, η Bella Hadid, η Alessandra Ambrosio, η Romee Strijd και η Candice Swanepoel εξασφάλισαν ότι το 22ο ετήσιο σόου που πραγματοποιήθηκε στη Mercedes -Benz Arena θα κυλούσε τέλεια στη Σαγκάη. Και πράγματι, το πιο λαμπερό (κυριολεκτικά) σόου του κόσμου, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Με όπλα τα εκπληκτικά (σχεδόν ψεύτικα) κορμιά και τα φημισμένα φτερά αγγέλου, οι καλλονές φόρεσαν τα σέξι εσώρουχα της Victoria's Secret και περπάτησαν στην πασαρέλα υπό τις μουσικές των Harry Styles, Miguel, Jane Zhang και Leslie Odom Jr.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τις πιο καλλίγραμες γυναίκες του πλανήτη να περπατούν στο πιο διάσημο Fashion show, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Victoria's Secret show Σαγκάη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ