Διεσταλμένοι πόροι; Όχι πια -Δες τα βήματα για καθαρό,νεανικό δέρμα - iefimerida.gr

Διεσταλμένοι πόροι; Όχι πια -Δες τα βήματα για καθαρό,νεανικό δέρμα

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πιστεύοντας ακράδαντα πως το όμορφο και καθαρό δέρμα στο πρόσωπο είναι το καλύτερο make up είναι αδύνατο να μην αναφερθούμε στο πρόβλημα των διευρυμένων πόρων.

Πολλές γυναίκες υποφέρουν από αυτό το πρόβλημα που τους χαλάει την εμφάνιση και προκαλεί άλλα προβλήματα στην επιδερμίδα του προσώπου. Είναι τα λιπαρά δέρματα στα οποία εμφανίζονται περισσότερο, ενώ δεν κοιτούν ηλικία. Στην πραγματικότητα δεν γίνεται να τους ξεφορτωθούμε εντελώς, αφού υπάρχει σοβαρός λόγος για τον οποίο βρίσκονται εκεί, αφού πρόκειται για θυλάκια τριχών.

Έτσι αφού είναι φυσιολογικοί και απαραίτητοι για το δέρμα, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βελτιώσουμε όσο το δυνατόν την εμφάνιση τους με στοχευμένες κινήσεις. Ακόμα όμως και όταν καταφέρουμε να τους συρρικνώσουμε, δεν σημαίνει πως το αποτέλεσμα διατηρείται από μόνο του. Οι πόροι είναι πολλοί ευαίσθητοι, συνεπώς πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικές και επιμελείς στην καθημερινή skincare routine σας.

Mάθετε τα βήματα για σύσφιξη των διευρυμένων πόρων και όμορφη, υγιή όψη στο πρόσωπο σας στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πόροι δέρμα καθαρισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ