Καραμούζης: Χωρίς πλειστηριασμούς στρατηγικοί κακοπληρωτές πίνουν στην υγεία των κορόιδων - iefimerida.gr

Καραμούζης: Χωρίς πλειστηριασμούς στρατηγικοί κακοπληρωτές πίνουν στην υγεία των κορόιδων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρέμβαση, μέσω twitter, με αφορμή των θέμα της έναρξης των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών έκανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ενωσης Τραπεζών και πρόεδρος της Eurobank, Νικόλαος Καραμούζης.

Σε ανάρτησή του σημειώνει πως χωρίς πλειστηριασμούς αδικούνται οι συνεπείς πελάτες και ωφελούνται οι κακοπληρωτές.

«To 2009 έγιναν 58.849 πλειστηριασμοί και δεν υπήρξε αντίδραση. Το 2017 έγιναν 6,900 με πολλαπλάσια NPLs και υπήρξαν έντονες αντιδράσεις» , αναφέρει ο κ. Καραμούζης και προσθέτει:

«Χωρίς πλειστηριασμούς, συνεπείς πελάτες αδικούνται, στρατηγικοί κακοπληρωτές πίνουν στην υγεία των κορόιδων, υπονομεύοντας τράπεζες, χρηματοδότηση, οικονομία, ανάκαμψη. Ποιος ωφελείται»;

Η ανάρτηση

2009:58,849πλειστηριασμοί;μηδέν αντιδραση!2017:μόνο6,900πλειστ.
με πολλαπλάσια NPLs!Εντονες αντιδρασειs.Χωρις πλειστ/σμούς,συνεπείς πελάτες αδικουνται,στρατηγικοί κακοπληρωτές πίνουν στην υγεία των κορόιδων, υπονομεύοντας τράπεζες,χρηματοδοτηση,οικονομία,ανάκαμψη.Ποιος οφελειται;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καραμουζης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ