Στα περίπτερα ο «Φιλελεύθερος» -«Η εφημερίδα της μεσαίας τάξης» - iefimerida.gr

Στα περίπτερα ο «Φιλελεύθερος» -«Η εφημερίδα της μεσαίας τάξης»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κυκλοφόρησε σήμερα στα περίπτερα η εφημερίδα «Φιλελεύθερος». Η νέα εφημερίδα θα κυκλοφορεί σε καθημερινή βάση από Δευτέρα έως και Παρασκευή.


Όπως ανέφερε σε σχετική του ανακοίνωση ο γενικός διευθυντής της εφημερίδας, Θανάσης Μαυρίδης, στόχος είναι «να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να παρουσιάσει κάτι εντελώς νέο στον ελληνικό Τύπο».
Η νέα εφημερίδα θα συνεργάζεται με τον γνωστό σκιτσογράφο Αρκά, ο οποίος μέσα από τις σελίδες του θα παρουσιάσει το νέο του έργο, την Αποικία, η δημοσίευση της οποίας θα ξεκινήσει της επόμενες ημέρες.

Στα περίπτερα ο «Φιλελεύθερος» -«Η εφημερίδα της μεσαίας τάξης»  | iefimerida.gr 0


«Μία εφημερίδα που φιλοδοξεί να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να παρουσιάσει κάτι εντελώς νέο στον ελληνικό Τύπο. Πριν δύο χρόνια ήταν το liberal. Τώρα ο Φιλελεύθερος. Ο φιλελεύθερος χώρος αποκτά φωνή. Η εφημερίδα της μεσαίας τάξης θα σας περιμένει στα περίπτερα.
Οι προετοιμασίες τελείωσαν. Ο νόμος του Μέρφυ έκανε αισθητή την παρουσία του στις τελευταίες αυτές ημέρες. Η αλήθεια είναι ότι πολλοί άνθρωποι δουλέψαμε σκληρά για το αποτέλεσμα που θα δείτε αύριο. Δεν θέλουμε να μας κρίνετε με επιείκεια. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα προϊόν για το οποίο θα είμαστε όλοι υπερήφανοι. Κι εσείς που θα το κρατάτε στα χέρια σας και εμείς που θα το δημιουργούμε.
Μία ευχάριστη είδηση ήταν εκείνη της συνεργασίας με τον Αρκά. Ο μεγάλος αυτός καλλιτέχνης μας τιμά με την εμπιστοσύνη του. Ξεκινάει το νέο του έργο, την Αποικία, μέσα από τις σελίδες του Φιλελεύθερου. Θα είναι μαζί μας στις επόμενες ημέρες.
Φίλοι και φίλες, όσοι μας ακολουθείτε στο liberal αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω, επειδή αυτό το νέο βήμα που κάνουμε οφείλεται στη δική σας υποστήριξη. Εσείς είστε οι ανάδοχοι της νέας εφημερίδας. Το liberal, πάντως, θα ενισχυθεί σημαντικά από την έκδοση του Φιλελεύθερου. Από τη Δευτέρα ξεκινάει μία νέα προσπάθεια. Αυτή της αναβάθμισης του περιεχομένου του liberal.gr.
», έγραψε, συγκινημένος για το νέο εγχείρημα ο γενικός διευθυντής Θανάσης Μαυρίδης».


Αρχισυντάκτες της νέας εφημερίδας είναι οι Τάκης Σπηλιόπουλος, Αγγελική Κώτη, Νίκος Ασημακόπουλος, Ανδρέας Ζαμπούκας, ενώ συνεργάτες του «Φιλελεύθερου» είναι οι Χριστίνα Ταχιάου, Αλίκη Χατζή, Γιώργος Χατζηδημητρίου, Νίκος Ζαχαριάδης, Γιώργος Παυλόπουλος, Σοφία Δήμτσα, Θανάσης Παπαδής, Χρήστος Κώνστας, Δημήτρης Καμπουράκης κ.ά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ