Με αυτή τη φωτογραφία η Ασλεϊ Γκράχαμ ξεκαθαρίζει ότι ανήκει στο σόου της Victoria’s Secret - iefimerida.gr

Με αυτή τη φωτογραφία η Ασλεϊ Γκράχαμ ξεκαθαρίζει ότι ανήκει στο σόου της Victoria’s Secret

Apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 28 Νοεμβρίου το «The Victoria Secret's Fashion Show» θα μεταδοθεί για πρώτη φορά από την Κίνα και το διάσημο plus size μοντέλο Ασλεϊ Γκράχαμ μόλις ανέβασε μια φωτογραφία της στο Instagram για να στείλει ένα σημαντικό μήνυμα.

Είναι το plus size μοντέλο, που πιστεύει ακράδαντα, ότι η ομορφιά της γυναίκας δεν ανήκει στα ασφυκτικά πρότυπα των πολύ αδύνατων μοντέλων που μονοπωλούσαν μέχρι πρόσφατα τις σελίδες των περιοδικών.

H 29χρονη Ασλεϊ Γκράχαμ, η οποία έγραψε ιστορία ως η πιο σέξι Τζέσικα Ράμπιτ στο περιοδικό «Love» που την συμπεριέλαβε στις πιο σέξι γυναίκες του κόσμου για το 2016, στέλνει το δικό της μήνυμα για το πιο δημοφιλές fashion show του πλανήτη.

Οταν οι άγγελοι της Victoria Secret περπατούν στο catwalk δεν μπορεί παρά να γίνει το θέμα της ημέρας σε όλο τον κόσμο καθώς το fashion show των πιο διάσημων εσωρούχων είναι φαντασμαγορικό.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η 29χρονη Ασλεϊ Γκράχαμ στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ασλεϊ Γκράχαμ Victoria's Secret
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ