Αποχώρησε από το Nomads η Μαντώ Γαστεράτου -Η επιστροφή που αλλάζει τα δεδομένα [βίντεο] - iefimerida.gr

Αποχώρησε από το Nomads η Μαντώ Γαστεράτου -Η επιστροφή που αλλάζει τα δεδομένα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από το Nomads αποχώρησε η Μαντώ Γαστεράτου, λίγες μέρες μετά τον τραυματισμό της στο πόδι.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε στην παίχτρια μετά την γνωμάτευση του ιατρού πως θα είναι πολύ επικίνδυνο αν αγωνιστεί ξανά σε αγώνισμα.

Οι συμπαίχτες της Μαντώς Γαστεράτου της έδωσαν εναλλακτική επιλογή, να μείνει δηλαδή στο παιχνίδι, αλλά να μην αγωνίζεται, ωστόσο εκείνη αποφάσισε να αποχωρήσει, καθώς όπως ανέφερε δεν ήθελε να «ζει παρασιτικά εις βάρος της ομάδας της και να θέσει την υγεία της σε κίνδυνο».

Μετά την αποχώρησή της, έρχονται όμως για ακόμη μία φορά αλλαγές στο παιχνίδι, καθώς η παραγωγή πρότεινε στον Μιχάλη Ζαμπίδη να επιστρέψει στο Nomads, ο οποίος κανονικά θα πρέπει να πάρει την θέση της Μαντώς και να μπει στην Κόκκινη Ομάδα.

Σε αυτή την περίπτωση βέβαια πρέπει οι «κόκκινοι» να στείλουν έναν άλλον άντρα στους Ωκεανούς, ενώ αν αποφασίσουν να μην «σπάσουν« την ομάδα τους, θα μπορούν να στείλουν απευθείας στους «μπλε» τον Ζαμπίδη.

Τη Δευτέρα, λοιπόν, θα κριθεί όχι μόνο ποιος θα είναι ο τελευταίος παίκτης που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι πριν την ένωση των ομάδων, αλλά και ποια θα είναι η απόφαση για τον Μιχάλη Ζαμπίδη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ nomads ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΥ ζαμπιδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ