Ιτέα: Σοβαρό τροχαίο για γονείς και τα δύο παιδιά τους -Η Πυροσβεστική τους απεγκλώβισε - iefimerida.gr

Ιτέα: Σοβαρό τροχαίο για γονείς και τα δύο παιδιά τους -Η Πυροσβεστική τους απεγκλώβισε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο νοσοκομείο διακομίστηκαν οι γονείς και τα δυο παιδιά τους μετά από σοβαρό τροχαίο το μεσημέρι της Κυριακής κοντά στην Ιτέα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το τροχαίο έγινε στον επαρχιακό δρόμο Ιτέας - Δεσφίνας, λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι, με το οδόστρωμα να είναι ολισθηρό λόγω βροχόπτωσης.

Το αυτοκίνητο της οικογένειας βγήκε εκτός οδοστρώματος στην Κίρρα, στο ύψος του camping Ayannis, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και τα τέσσερα μέλη της οικογένειας.

Ο απεγκλωβισμός των τραυματιών έγινε από τους πυροσβέστες του Σταθμού της Ιτέας και οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Άμφισσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες πιο σοβαρά τραυματισμένη είναι η 13χρονη κόρη της οικογένειας που μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας και η μητέρα που υποβλήθηκε σε χειρουργείο.

Πηγή: Lamiareport

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιτέα τροχαίο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ