Κατευθείαν από τα μπουζούκια στον Αυτιά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντινέας [βίντεο] - iefimerida.gr

Κατευθείαν από τα μπουζούκια στον Αυτιά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντινέας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τα μπουζούκια κατευθείαν στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, στον ΣΚΑΪ πήγε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας, σύμφωνα με το www.to10.gr.

Ο ιστότοπος, μάλιστα, δημοσιεύει φωτογραφίες-ντοκουμέντο από την έξοδο του κ. Κωνσταντινέα στα μπουζούκια, πριν εμφανιστεί στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά...

Κατευθείαν από τα μπουζούκια στον Αυτιά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντινέας [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Κατευθείαν από τα μπουζούκια στον Αυτιά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντινέας [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Ο πρώην διαιτητής επιτέθηκε με σφοδρότητα στη δήμαρχο Μάνδρας, Ιωάννα Κριεκούκη, ξεκινώντας μεγάλο καβγά «στον αέρα» για τις ευθύνες που αναλογούν στη μεγάλη καταστροφή που υπέστησαν οι περιοχές της Δυτικής Αττικής από τις πλημμύρες.

«Μιλάτε πολύ, αυτές τις ώρες, αντί να κάνετε πράγματα. Δεν μπορεί να έχετε κάνει καταμετρήσεις μόνο σε 300 σπίτια» είπε ο κ. Κωνσταντινέας, με τη δήμαρχο Μάνδρας να του ζητά «να πάρει πίσω το λόγο του, είναι απαράδεκτος».

Στη διαμάχη παρενέβη και ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Σκρέκας ο οποίος είπε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «δεν υπάρχει ντροπή και τσίπα. Φωνάζεται με τέτοια καταστροφή. Αντί να κάνουν τη δουλειά τους, φωνάζουν».

Τα πνεύματα δεν ηρέμησαν καθώς ο Πέτρος Κωνσταντινέας είπε για τη δήμαρχο Μάνδρας, η περιοχή της οποίας θρηνεί 20 θύματα από τις φονικές πλημμύρες, ότι «την περίοδο 2007-2010 ήσασταν δήμαρχος, είχατε την πολεοδομία και έχτιζαν πάνω στα ρέματα. Δεν θα λαϊκίζετε γιατί έχουν χαθεί 19 ψυχές», με την δήμαρχο Μάνδρας να του απαντά: «Να πάει στην Καλαμάτα να πουλήσει τσαμπουκά... Αυτός είναι λαϊκισμός».

Ο κ. Κωνσταντινέας συνέχισε τον καβγά λέγοντας: «Εσύ γυρνάς στη Μάνδρα και βγαίνεις σε 200 εκπομπές από το πρωί μέχρι το βράδυ και κατηγορείς την περιφερειάρχη. Να πας στα σπίτια να δεις τι γίνεται».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δημήτρης Κωνσταντινέας μπουζούκια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ