H Κάια Γκέρμπερ φόρεσε το casual chic σύνολο που εκπέμπει θηλυκότητα [εικόνα] - iefimerida.gr

H Κάια Γκέρμπερ φόρεσε το casual chic σύνολο που εκπέμπει θηλυκότητα [εικόνα]

Apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κaia Gerber και ο Presley Gerber “πιάστηκαν” από τους φωτογράφους σε κοινή έξοδο για φαγητό στο εστιατόριο Delilah στο δυτικό Holywood.

Το νεαρό μοντέλο και κόρη της Cindy Crawford , η όμορφη Kaia Gerber σε βραδινή έξοδο της με τον αδερφό της επέλεξε ένα casual κομψό σύνολο που μας έδωσε έμπνευση και θέλουμε να το δοκιμάσουμε. Το cool και μοντέρνο ooutfit είναι ιδανικό για χαλαρές βόλτες με φίλους και σινεμά ή για φαγητό με την οικογένεια όπως ακριβώς το έκανε και η ίδια.

Φαίνεται πως το γνήσιο στυλ είναι κληρονομικό και η Kaia Gerber κληρονόμησε από την μητέρα της, την θρυλική Cindy Crawford, την κομψότητα και φίνετσα της. Η Κaia παρά το νεαρό της ηλικίας της γνωρίζει καλά πως να ξεχωρίζει ακόμα και σε μια απλή, καθημερινή εμφάνιση με την οικογένεια της.

Δείτε την στιλάτη εμφάνιση του νεαρού μοντέλου, ιδανική για casual looks στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Kaia Gerber look εμφάνιση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ