Hand salad: Ο νέος τρόπος να τρως τη σαλάτα δεν είναι καθόλου βαρετός - iefimerida.gr

Hand salad: Ο νέος τρόπος να τρως τη σαλάτα δεν είναι καθόλου βαρετός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το φαγητό που μέχρι τώρα θεωρούνταν βαρετό, αναβαθμίζεται. «Αχ και να είχα μια σαλάτα τώρα», είπε. Ποτέ. Κανείς.

Εκτός αν είναι Αύγουστος με 40 βαθμούς και έχεις να βάλεις κάτι στο στόμα σου από το πρωί, είναι ψιλοαδύνατον να επιθυμήσεις μια σαλάτα. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα απαραίτητο μεν, συνοδευτικό δε του φαγητού το οποίο ακόμα και να το περιχύσεις με ένα φορτηγό μπάρμπεκιου σος, ποτέ δε θα καταφέρει να μπει στη λίστα με τα λαχταριστά φαγητά. Δεν πειράζει καθόλου όμως! Γιατί αυτή ακριβώς είναι η δουλειά του.

Σε ένα σύμπαν που θέλει να κάνει ακόμα και το φιδέ να φαίνεται λαχταριστός προκειμένου να είναι Instagram friendly, πολλές φορές αυτή η μπάλα παίρνει και τη σαλάτα. Σε κάθε περίπτωση, δεν είπαμε να τρώμε σκέτο μαρούλι, αλλά να διατηρηθούν κάποιες συμπαντικές ισορροπίες.

Οι σαλάτες πρέπει να είναι υγιεινές, όχι λαχταριστές, αλλά αν υπήρχε ένας τρόπος να συνδυαστούν αυτά τα δύο δε θα λέγαμε όχι! Ε λοιπόν υπάρχει.

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε ότι από εδώ και πέρα, θα μιλήσουμε για μαρούλια και όχι για σαλάτες γενικά. Πρόσφατα ανακαλύψαμε ότι το site συνταγών μαγειρικής Βon Appetit έδειξε έναν νέο και εξαιρετικά ενδιαφέρον τρόπο να φάμε το αθώο, πλην ωφέλιμο για την υγεία του εντέρου, μαρούλι. Πως;

Δείτε το νέο food trend για τη σαλάτα στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σαλάτα food trend
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ