Επεισόδιο στα σύνορα Γαλλίας- Ισπανίας: Οι αρχές πυροβόλισαν Γάλλοαφρικανό που φώναξε «ο Αλλάχ είναι μεγάλος» - iefimerida.gr

Επεισόδιο στα σύνορα Γαλλίας- Ισπανίας: Οι αρχές πυροβόλισαν Γάλλοαφρικανό που φώναξε «ο Αλλάχ είναι μεγάλος»

Φωτογραφία; AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πυροβολισμοί ακούστηκαν στα σύνορα μεταξύ Ισπανίας και Γαλλίας με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως η ισπανική αστυνομία πυροβόλησε έναν Γάλλοαφρικανό που φώναξε «ο Αλλάχ είναι μεγάλος».

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι αρχές πυροβόλησαν και τραυμάτισαν στο πόδι τον άνδρα που φώναξε « Allahu Akbar», πιστεύοντας πως έχουν να κάνουν με έναν τρομοκράτη.

Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα, ο Ισπανός στρατιώτης διέταξε τον άνδρα να βγει από το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε για να ερευνήσει τι υπάρχει στο εσωτερικό του, καθώς πρώτα είχε διεκρίνει ένα ύποπτο αντικείμενο μέσα στο αυτοκίνητο.

Ο άντρας τότε άρχισε να φωνάζει «ο Αλλάχ είναι μεγάλος» και ο Ισπανός στρατιώτης, αφού τον προειδοποίησε, τον πυροβόλησε δύο φορές στο πόδι και τον έριξε στο έδαφος.

Αμέσως περικυκλώθηκε από δυνάμεις ασφαλείας και σύμφωνα με πληροφορίες, κρατούσε ένα αδιευκρίνιστο αντικείμενο στο ένα του χέρι.

Ο νεαρός άντρας τραυματίστηκε από σφαίρα στο πόδι και μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο

Η αστυνομία τώρα συγκλίνει στο συμπέρασμα πως μάλλον πρόκειται για μεταφορά ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σύνορα αρχές Ισπανία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ