Καλλιάνος: Οι κάτοικοι της Μάνδρας είναι διαλυμένοι από την κούραση, αισθάνονται χαμένοι [εικόνες] - iefimerida.gr

Καλλιάνος: Οι κάτοικοι της Μάνδρας είναι διαλυμένοι από την κούραση, αισθάνονται χαμένοι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απόλυτη καταστροφή αντίκρισε ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος κατά τη επίσκεψή του στην Μάνδρα Αττικής το πρωί του Σαββάτου.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, ούτε «στα όνειρά» του δεν θα μπορούσε να δει τέτοιες εφιαλτικές εικόνες, οι οποίες θα του μείνουν χαραγμένες για το υπόλοιπο της ζωή του.

«Οι κάτοικοι είναι σχεδόν διαλυμένοι από την κούραση προσπαθώντας να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να συμμαζέψουν τα νοικοκυριά τους. Όλοι είναι απογοητευμένοι και εκνευρισμένοι διότι ο Πρωθυπουργός της χώρας δεν πήγε εκεί! Ο κ. Τσίπρας, περαστικός απλά, κάθισε για 10 λεπτά σε απόσταση ασφαλείας (3 χιλιόμετρα από την Μάνδρα). Δεν πήγε να συναντήσει τους πολίτες και να ακούσει τα προβλήματα τους. Το ίδιο και η κ. Δούρου» τόνισε μετά την επίσκεψή του στο στον οικισμό ο κ. Καλλιάνος.

Καλλιάνος: Οι κάτοικοι της Μάνδρας είναι διαλυμένοι από την κούραση, αισθάνονται χαμένοι [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Μάλιστα, σε συνομιλία που είχε με τον ανώτερο Αξιωματικό της αστυνομίας της δυτικής Αττικής, ο ίδιος ενημερώθηκε για την κατάσταση των πολιτών εκεί που είδαν τον Χάρο με τα μάτια τους.

«Νιώθουν χαμένοι χωρίς καμία ενημέρωση. Δεν τους έχει επισκεφτεί κάνεις, δεν τους έχει πάρει κανείς τηλέφωνο για να τους πει τι να κάνουν. Δεν έχουν νερό, μέχρι πρότινος δεν είχαν ρεύμα, ο κόσμος ζητάει τη βοήθεια της αστυνομίας αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει καμία βοήθεια από το κράτος».

Καλλιάνος: Οι κάτοικοι της Μάνδρας είναι διαλυμένοι από την κούραση, αισθάνονται χαμένοι [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

«Η βοήθεια που προσφέρει ο στρατός δεν είναι αρκετή», επισημαίνει ο κ. Καλλιάνος, προσθέτοντας πως οι κάτοικοι της Μάνδρας ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν τι τους συνέβη, ενώ σε όλα αυτά έρχεται να προστεθούν και οι φοβίες τους για πλιάτσικο.

Καλλιάνος: Οι κάτοικοι της Μάνδρας είναι διαλυμένοι από την κούραση, αισθάνονται χαμένοι [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

«Πίσω από το αμαξοστάσιο του Δήμου, την ώρα που περνούσα, ανέσυραν έναν ακόμη νεκρό. Μπροστά από την αστυνομία σταμάτησε ένα αμάξι με τους γονείς ενός αγνοούμενου. Ρωτούσαν που να πάνε να τον βρούνε. Σκηνές ανατριχίλας...».

Ο μετεωρολόγος ανέφερε πως η περιοχή χρειάζεται βοήθεια, ενώ από το φωτογραφικό υλικό, το οποίο ο ίδιος συνέλεξε φαίνονται οι ανυπολόγιστες ζημιές που προκάλεσαν στην Μάνδρα τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Καλλιάνος: Οι κάτοικοι της Μάνδρας είναι διαλυμένοι από την κούραση, αισθάνονται χαμένοι [εικόνες]  | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ Μάνδρα πλυμμήρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ