Αμερικανός πιλότος μαχητικού «ζωγράφισε» στον ουρανό έναν γιγάντιο... φαλλό [εικόνες] - iefimerida.gr

Αμερικανός πιλότος μαχητικού «ζωγράφισε» στον ουρανό έναν γιγάντιο... φαλλό [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιδιότυπο «χιούμορ» είχε ένας πιλότος της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ.

Με τα ίχνη συμπύκνωσης του αεροσκάφους του, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής άσκησης, «ζωγράφισε» στον ουρανό έναν γιγαντιαίο φαλλό,

«Απαράδεκτο» χαρακτήρισε το περιστατικό η αμερικανική πολεμική αεροπορία.

Οι κάτοικοι της μικρής πόλης Οκάνογκαν, στην Πολιτεία Ουάσινγκτον, στις δυτικές ΗΠΑ, είδαν κατάπληκτοι την Πέμπτη το μαχητικό μιας κοντινής αεροπορικής βάσης να ακολουθεί μια ασυνήθιστη πορεία και να σχεδιάζει έναν ουράνιο φαλλό.

Μια γυναίκα τηλεφώνησε για να διαμαρτυρηθεί για το άσεμνο σχέδιο στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό KREM 2 που με τη σειρά του ρώτησε για την υπόθεση τις ένοπλες δυνάμεις.

Some pilots at NAS Whidbey did some sky writing today. https://t.co/9IsYvkX1za pic.twitter.com/Lm7kpMhKpY

Οι μανούβρες του πιλότου "δεν είχαν καμία εκπαιδευτική αξία" τόνισε η πολεμική αεροπορία σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε, προειδοποιώντας ότι ο επίδοξος "ζωγράφος" θα κληθεί να λογοδοτήσει για την πράξη του. "Το θεωρούμε απολύτως απαράδεκτο", υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

"Όλοι έπαθαν σοκ", εξήγησε από την πλευρά του ο Τζέιμς Φάρμερ, ένας κάτοικος του Οκάνογκαν, που μίλησε στο περιοδικό Vice News.

Το συμβάν έκανε τον γύρο των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης και τράβηξε την προσοχή των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης, σε μια περίοδο που στις ΗΠΑ συνεχίζεται το κύμα αποκαλύψεων για τις σεξουαλικές επιθέσεις και παρενοχλήσεις σε βάρος γυναικών.

The most monumental thing to happen in omak. A penis in the sky pic.twitter.com/SM8k1tNYaj

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ