Τι απαντά ο Σταλόνε στα περί σεξουαλικής κακοποίησης 16χρονης -«Γελοία η κατηγορία» - iefimerida.gr

Τι απαντά ο Σταλόνε στα περί σεξουαλικής κακοποίησης 16χρονης -«Γελοία η κατηγορία»

Φωτογραφία:  (Photo by Dan Steinberg/Invision for STX Ent./AP Images)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες 16χρονης για σεξουαλική κακοποίηση ο ηθοποιός Σιλβέστερ Σταλόνε, μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε την Πέμπτη από δημοσίευμα της Daily Mail.

H βρετανική ταμπλόιντ έδωσε στη δημοσιότητα αστυνομική αναφορά από το 1986, που αποκάλυπτε ότι ο ηθοποιός ανάγκασε έφηβη να λάβει μέρος σε ερωτικό «τρίγωνο» σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε το δημοσίευμα, ο Σταλόνε υποχρέωσε την 16χρονη τότε θαυμάστριά του να κάνει σεξ μαζί του και στη συνέχεια να του κάνει στοματικό σεξ.

«Σειρά» φέρεται να πήρε στη συνέχεια ο σωματοφύλακάς του Μάικ ντε Λούκα.

Τι απαντά ο Σταλόνε στα περί σεξουαλικής κακοποίησης 16χρονης -«Γελοία η κατηγορία»  | iefimerida.gr 0

Το «περιστατικό» φέρεται να έλαβε χώρα όταν ο ηθοποιός ήταν 40 ετών και βρέθηκε στην πόλη για τα γυρίσματα της ταινίας «Οver Τhe Top».

Η νεαρή γυναίκα δεν προχώρησε σε μήνυση, όπως ανέφερε η αστυνομική αναφορά, επειδή ήταν «ντροπιασμένη» και φοβόταν.

Η εκπρόσωπος Τύπου του γνωστού ηθοποιού ταινιών δράσης, δήλωσε ότι η ιστορία αυτή είναι αναληθής.

Η Μισέλ Μπέγκα χαρακτήρισε την καταγγελία «γελοία» ενώ παράλληλα συμπλήρωσε: «Κανένας δεν γνώριζε τίποτα για αυτή την ιστορία μέχρι σήμερα, μεταξύ των οποίων και ο κ. Σταλόνε».

Προσέθεσε δε, ότι η αστυνομία ουδέποτε επικοινώνησε με τον ηθοποιό για το περιστατικό.

Τι έλεγε το δημοσίευμα της Daily Mail

H αναφορά που δημοσιοποιήθηκε από τη βρετανική ταμπλόιντ ανέφερε ότι η κοπέλα δήλωσε ότι ο ηθοποιός γνώριζε την ηλικία της πριν την υποχρεώσει να κάνει σεξ μαζί του και τον σωματοφύλακά του.

«Μου είπε ότι ήμουν πολύ σφικτή» φέρεται να είπε η κοπέλα, περιγράφοντας τις στιγμές που έζησε. Στη συνέχεια, ο ηθοποιός φέρεται να την ρώτησε αν έχει κάνει ποτέ σεξ με δύο άντρες ταυτόχρονα.

Μάλιστα, η 16χρονη είχε καταγγείλει ότι ο ηθοποιός απείλησε πως θα της «σπάσει το κεφάλι» αν δεν κάνει ό,τι της λέει.

Η Daily Mail ισχυρίζεται ότι επικοινώνησε με αστυνομικούς του Λας Βέγκας, οι οποίοι πιστοποίησαν την αυθεντικότητα της αναφοράς.

Τι απαντά ο Σταλόνε στα περί σεξουαλικής κακοποίησης 16χρονης -«Γελοία η κατηγορία»  | iefimerida.gr 1

Το περιστατικό καταγράφτηκε όταν εργαζόμενος στο ξενοδοχείο όπου έμενε η νεαρή κοπέλα κάλεσε την αστυνομία. Η 16χρονη δεν είχε μιλήσει απευθείας με τον εργαζόμενο του ξενοδοχείου αλλά φέρεται να έμαθε την ιστορία της από κάποια φίλη της. Οταν οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν την έφηβη, τότε εκείνη τους αποκάλυψε όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της σεξουαλικής κακοποίησής της. Οπως τους είπε, έμενε στο ξενοδοχείο Χίλτον τους Λας Βέγκας με οικογενειακούς φίλους για 10 ημέρες, από τις 18 Ιουλίου έως τις 28 Ιουλίου.

Εκείνη την περίοδο, το ξενοδοχείο φιλοξενούσε και τον Σιλβέστερ Σταλόνε, που βρισκόταν στο Λας Βέγκας για γυρίσματα της ταινίας του.

Η έφηβη είπε ότι γνώρισε τον ηθοποιό Ντέιβιντ Μέντενχολ, που έπαιξε το ρόλο του γιου του Σταλόνε στην ταινία, στο ξενοδοχείο. Ο νεαρός τότε Μέντενχολ γνώρισε την 16χρονη και την ξαδέλφη της στον Σταλόνε.

Οπως αναφέρει η αναφορά της αστυνομίας, ο ηθοποιός ρώτησε την έφηβη πόσο χρονών είναι και στη συνέχεια τη ρώτησε «πως απέκτησε τέτοιο σώμα».

Φωτογραφίες: Αssociated Press

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ