Τρομάζει η Τζάνετ Τζάκσον -Η μύτη της διαλύεται [εικόνες] - iefimerida.gr

Τρομάζει η Τζάνετ Τζάκσον -Η μύτη της διαλύεται [εικόνες]

Η Τζάνετ Τζάκσον σε πρόσφατη εμφάνισή της. Φωτογραφία: Andy Kropa/Invision/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την παγκόσμια περιοδεία της πραγματοποιεί αυτή την περίοδο η διάσημη τραγουδίστρια Τζάνετ Τζάκσον «State of the World» αλλά οι θαυμαστές της ανησυχούν όσον αφορά στην εμφάνισή της.

Η μύτη της τραγουδίστριας φαίνεται πολύ διαφορετική και ίσως ο λόγος πίσω από αυτό να είναι οι προηγούμενες πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει σε αυτή.

Τρομάζει η Τζάνετ Τζάκσον -Η μύτη της διαλύεται [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο πλαστικός χειρουργός ΔΡ Μάθιου Σκάλμαν, που δεν έχει βέβαια ως ασθενή του την Τζάνετ Τζάκσον, πιστεύει πως η μύτη της διαλύεται. «Φαίνεται πως υπάρχει κάποιο ρινικό θέμα και κάποιο μάζεμα των ρουθουνιών» δήλωσε στην Page Six. Αυτό μπορεί να οφείλεται στις πολλαπλές προηγούμενες χειρουργικές επεμβάσεις που έχουν προκαλέσει τραυματισμό στον υποκείμενο χόνδρο της μύτης.

Κι ενώ η 51χρονη τραγουδίστρια που έφερε στον κόσμο το πρώτη της παιδί, Έισσα νωρίτερα φέτος, δεν έχει μέχρι στιγμή, σχολιάσει τα δημοσιεύματα, ποτέ δεν ντράπηκε να μιλήσει για την απόφασή της να αλλάξει την μύτη της στην εφηβεία της.

Τρομάζει η Τζάνετ Τζάκσον -Η μύτη της διαλύεται [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Δεν είναι μυστικό πως όταν ήμουν 16 ετών, άλλαξα τη μύτη μου. Κι έτσι το έκανα. Θα το ξαναέκανα; Δεν ξέρω» είπε η ίδια στο περιοδικό «Extra» το 2006. «Έχω δει πολλές γυναίκες που έχουν κάνει πλαστική και δεν είναι πολύ χαριτωμένο. Αλλά αυτό σας το λέω τώρα, ρωτήστε με ξανά μετά από 20 χρόνια».

Η Τζάνετ Τζάκσον σε εμφάνισή της το 2012. Φωτογραφία: AP

Κάτι παρόμοιο συνέβη και στον μεγαλύτερο αδερφό της Μάικλ Τζάκσον, πριν από τον ξαφνικό θάνατό του το 2009. Ο δερματολόγος του Δρ. Κλάιν αποκάλυψε στην εκπομπή του Λάρι Κινγκ πως έπρεπε να αναδομήσει πλήρως τη μύτη του βασιλιά της ποπ λόγω των εκτεταμένων χειρουργικών επεμβάσεων. «Νόμιζα ότι είχε μια όμορη μύτη... αλλά έφτασε στο σημείο να είναι πάρα πολύ λεπτή. Δεν φαινόταν φυσική» δήλωσε. «Την αναδόμησα, χρησιμοποιώντας πληρωτικά. Είχε αρχίσει να μοιάζει και πάλι φυσιολογική. Και αυτό ήταν το μόνο που ήθελα – όπως και το να μπορέσει και πάλι να αναπνεύσει κανονικά γιατί υπήρξε μια συνολική διάλυση του χόνδρου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ