Τον Ιανουάριο στη Γαλατασαράι ο Αρντά Τουράν - iefimerida.gr

Τον Ιανουάριο στη Γαλατασαράι ο Αρντά Τουράν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιστρέφει τον Ιανουάριο στην Τουρκία και στην ομάδα που τον ανέδειξε, τη Γαλατασαράι, ο Αρντά Τουράν.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, ο Τούρκος διεθνής μέσος, ο οποίος την περασμένη σεζόν ήταν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, θέλει να φύγει από τη Βαρκελόνη και να επιστρέψει στο «σπίτι» του, όπως ο ίδιος έχει χαρακτηρίσει τη «Γαλατά».

Οι «μπλαουγκράνα» είχαν αγοράσει τον Τουράν το καλοκαίρι του 2015 έναντι 34 εκατ. ευρώ από την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία τον είχε αποκτήσει από τη Γαλατασαράι το 2011. Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, πρόκειται να παραχωρηθεί δανεικός από τους Καταλανούς για δύο χρόνια και ενώ το συμβόλαιό του με τον ισπανικό σύλλογο λήγει σε τρία χρόνια.

Ετσι, επιστρέφει στη «Γαλατά» ύστερα από έξι χρόνια, καθώς η πρώτη του θητεία ξεκίνησε το 2004 και ολοκληρώθηκε το 2011. Την περασμένη σεζόν έκανε 30 συμμετοχές και σημείωσε 13 γκολ, αλλά φέτος έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα από τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αρντα τουραν Γαλατασαράι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ