Ο πραγματικός λόγος που ο μικρός πρωταγωνιστής έμεινε... «Μόνος στο Σπίτι» [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο πραγματικός λόγος που ο μικρός πρωταγωνιστής έμεινε... «Μόνος στο Σπίτι» [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, πράγμα που σημαίνει ότι θα δούμε για πολλοστή φορά κάποιες από τις ταινίες «Μόνος στο Σπίτι».

Σε μία από αυτές, ο Κέβιν (Μακόλεϊ Κόλκιν) μένει μόνος στο σπίτι του για τα Χριστούγεννα την ώρα που η οικογένειά του ταξιδεύει για το Παρίσι. Στην ιστορία, η οικογένεια αργεί να ξυπνήσει εξαιτίας μιας διακοπής ρεύματος και τότε αναγκάζονται όλοι να βιαστούν για να φύγουν για το αεροδρόμιο, με αποτέλεσμα ο Κέβιν να μείνει στο σπίτι. Στη συνέχεια, μέσα από σπαρταριστά γεγονότα, ο Κέβιν καταφέρνει να τα βάλει με διαρρήκτες που προσπαθούν να μπουν στο σπίτι της οικογένειας.

Ένας χρήστης του reddit όμως, ο bobcobble, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο που δείχνει πως ο πατέρας του Κέβιν, Πίτερ ΜακΆλιστερ άφησε σκόπιμα πίσω το γιο του.

Ο πραγματικός λόγος που ο μικρός πρωταγωνιστής έμεινε... «Μόνος στο Σπίτι» [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Ο μικρός ρίχνει γάλα επάνω στο τραπέζι της κουζίνας, την ώρα που η οικογένεια τρώει πίτσα και στη συνέχεια προσπαθούν να το σκουπίσουν με χαρτοπετσέτες. Οι τηλεθεατές με μια προσεκτική ματιά, μπορούν να παρατηρήσουν πως ο Πίτερ ρίχνει το αεροπορικό εισιτήριο του Κέβιν στα σκουπίδια μαζί με τις χαρτοπετσέτες.

Ο Κέβιν δε θα μπορούσε να πάει πουθενά χωρίς το εισιτήριό του και ακόμη κι αν έφτανε στο αεροδρόμιο, θα έμενε τελικά «Μόνος στο Σπίτι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μόνος στο σπίτι Μακόλεϊ Κόλκιν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ