Η απίστευτη αντίδραση αυτών των γονιών όταν είδαν ότι το παιδί τους είχε βάψει τον τοίχο - iefimerida.gr

Η απίστευτη αντίδραση αυτών των γονιών όταν είδαν ότι το παιδί τους είχε βάψει τον τοίχο

Twitter/DrMassicotte
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δώστε σε ένα παιδί ένα μαρκαδόρο ή κηρομπογιές και ένα τοίχο και εκείνο θα φροντίσει να τον κάνει αγνώριστο.

Αν έχετε παιδί (ή παιδιά) τότε ξέρετε πως όσους κανόνες κι αν θέσετε εκείνο θα κάνει αυτό που πιστεύει πως είναι σωστό. Δηλαδή να μετατρέψει το σπίτι σε εργαστήριο για πειράματα.

«Τι θα γίνει αν αλείψω με βούτυρο κάθε ντουλάπι της κουζίνας;», «Αν γεμίσω το μπάνιο με νερά και από πάνω ρίξω σαμπουάν;», «Αν ζωγραφισω (a.k.a. κάνω ακαθόριστες γραμμές) πάνω στους τοίχους;». Δεν έχει σημασία αν έχετε ένα ήσυχο ή άτακτο παιδί. Έχετε ένα ον που είναι περίεργο να ανακαλύψει τον κόσμο και όσο ζει με γνώμονα αυτή τη φιλοσοφία τίποτα στο σπίτι δεν είναι ασφαλές.

Κάθε πράξη έχει και συνέπειες και οι περισσότεροι γονείς έχουν αποφασίσει ότι η τιμωρία είναι ο κατάλληλος τρόπος για να διαπαιδαγωγήσεις ένα πεντάχρονο. Κι αν αντί να το τιμωρούσατε, το επιβραβεύατε; Αυτοί οι γονείς οι οποίοι, απ' ότι αποδείχθηκε, έχουν πολύ χιούμορ και τεράστια αποθέματα υπομονής, αποφάσισαν να διαχειριστούν τη «ζημιά» του παιδιού τους, να ζωγραφίσει -εν αγνοία τους- τον τοίχο, με ένα εναλλακτικό τρόπο.

Ενώ οι περισσότεροι θα καθάριζαν τον τοίχο με νερό και σαπούνι φωνάζοντας παράλληλα στο παιδί για την «αξία» του να μη βάφεις τους τοίχους μπλα μπλα μπλα, ο Eric Massicotte και η σύζυγός του σκέφτηκαν κάτι πολύ καλύτερο.

Δες με πόσο χιούμορ αντιμετώπισαν την αταξία του παιδιού τους και γιατί έγιναν viral στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γονείς διαπαιδαγώγηση viral Twitter
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ