Πέντε κορυφαίοι Έλληνες επιχειρηματίες μπαίνουν στον ΔΟΛ - iefimerida.gr

Πέντε κορυφαίοι Έλληνες επιχειρηματίες μπαίνουν στον ΔΟΛ

Πέντε κορυφαίοι Έλληνες επιχειρηματίες μπαίνουν στον ΔΟΛ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέντε μεγάλοι Έλληνες επιχειρηματίες, οι κ.κ. Ευάγγελος Μυτιληναίος, Πολυχρόνης Συγγελίδης, Πάνος Γερμανός, Γιώργος Περιστέρης, και Σωκράτης Κόκκαλης, εισέρχονται στο μετοχικό κεφάλαιο του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, μαζί με τον Βίκτωρα Ρέστη που είναι ήδη μέτοχος με 19,22%.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σταύρος Ψυχάρης προχωρά σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του ΔΟΛ ύψους 15 εκ. ευρώ (από 45,65 εκ. ευρώ που είναι σήμερα) εκ των οποίων 2,5 εκ. ευρώ θα βάλει ο Σταύρος Ψυχάρης και τα υπόλοιπα 12,5 θα καλυφθούν ισόποσα από τους 5 επιχειρηματίες. Ωστόσο, σύμφωνα με άλλες πηγές, η συμμετοχή του κ. Σωκράτη Κόκκαλη δεν είναι ακόμα οριστική και στην περίπτωση αυτή ίσως το ποσό που του αναλογεί να το καλύψει ο κ. Βίκτωρας Ρέστης.

Η εξέλιξη αυτή φαίνεται να λύνει για την ώρα τα μεγάλα προβλήματα ρευστότητας που αντιμετωπίζει ο ΔΟΛ καθώς η μεγάλη οικονομική κρίση έχει προκαλέσει τεράστια προβλήματα στην ελληνική βιομηχανία Τύπου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ