Ρομπέρτο: Το δύο πρώτα χρόνια στον Ολυμπιακό τα καλύτερα της καριέρας μου - iefimerida.gr

Ρομπέρτο: Το δύο πρώτα χρόνια στον Ολυμπιακό τα καλύτερα της καριέρας μου

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Ρομπέρτο χαρακτήρισε τα δύο πρώτα του χρόνια στον Ολυμπιακό ως τα καλύτερα της καριέρας του.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας παραχώρησε συνέντευξη στην «As» αναφέροντας μεταξύ άλλων: Το καλύτερο σημείο της καριέρας μου ήταν τα δύο πρώτα χρόνια στον Ολυμπιακό, όταν καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, ενώ κάναμε ωραία πράγματα στο Champions League.

Για τη χειρότερη στιγμή της καριέρας του είπε: Σε προσωπικό επίπεδο, δεν μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς. Η περσινή σεζόν ήταν πολύ δύσκολη για μένα επειδή έφυγα από την Ελλάδα, μια χώρα στην οποία «μετρούσα» σαν ποδοσφαιριστής και απολάμβανα τη ζωή και το ποδόσφαιρο. Πήγα στην Εσπανιόλ όπου ξαφνικά βρέθηκα σε μια πολύ διαφορετική πραγματικότητα. Υπέφερα πάρα πολύ.

Για το τι πάει λάθος στη Μάλαγα τόνισε: Είναι μια ερώτηση που πρώτα πρέπει να κάνουμε στους εαυτούς μας. Δεν φανταζόμασταν πως θα είμαστε τελευταίοι. Όμως είναι μια πραγματικότητα την οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε με ταπεινότητα και επιμονή. Η δουλειά μας είναι να βγάλουμε την ομάδα από αυτή την κατάσταση. Δεν είναι συγκεκριμένη η στιγμή που άρχισε να στραβώνει. Τα πράγματα απλά συμβαίνουν κάποιες φορές. Ξεκινήσαμε άσχημα από την προετοιμασία και με την έναρξη του πρωταθλήματος ήρθαν και δύο άσχημα αποτελέσματα κόντρα σε ομάδες που έχουμε τους ίδιους στόχους, που αποτέλεσαν «κρύο ντους» για μας.




Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρομπέρτο Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ