H Nίκι Μινάζ φωτογραφήθηκε (σχεδόν) γυμνή με σκοπό να ρίξει το ίντερνετ - iefimerida.gr

H Nίκι Μινάζ φωτογραφήθηκε (σχεδόν) γυμνή με σκοπό να ρίξει το ίντερνετ

Instagram/nickiminaj
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Nίκι Μινάζ φωτογραφήθηκε για ένα από τα πιο προκλητικά εξώφυλλα της χρονιάς ξεπερνώντας (μάλλον) την Κιμ Καρντάσιαν.

Εχουν περάσει σχεδόν 3 χρόνια από εκείνο το εξώφυλλο της Κιμ Καρντάσιαν στο οποίο είχε φωτογραφηθεί με (αλλά και χωρίς) ένα μαύρο φόρεμα και πέρλες στο λαιμό, στηρίζοντας ένα ποτήρι σαμπάνιας στα οπίσθια της. Στις υπόλοιπες λήψεις της συγκεκριμένης φωτογράφισης οι οποίες είχαν δημοσιευτεί κανονικά, η Κιμ ήταν ολοκληρωτικά γυμνή.

Το συγκεκριμένο εξώφυλλο του Paper είχε θεωρηθεί ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα στην ιστορία του Τύπου, αλλά φυσικά είχε καταφέρει να κάνει αυτό που έλεγε το όνομα του: «Να "ρίξει" το ίντερνετ», πράγμα που δε το λες και λίγο σε μια εποχή που ο περιοδικός τύπος αργοπεθαίνει.

Κάπως έτσι το Paper καταφέρνει να είναι ένα από τα περιοδικά τα οποία, ενώ βρισκόμαστε στην ακμή της digital εποχής, παραμένουν αναπόσπαστο κομμάτι της ποπ κουλτούρας.

Πριν από λίγες ώρες, μοιράστηκε, μέσω των social media του, το νέο του εξώφυλλο. Για την ακρίβεια το νέο του εξώφυλλο με το οποίο σκοπεύει να κερδίσει, για άλλη μια φορά, το στοίχημα του virality δείχνοντας τη Νίκι Μινάζ φωτογραφημένη σε τρεις διαφορετικές πόζες, αλλά συνδυασμένες έτσι ώστε να φαίνεται ότι κάνει σεξ με τον εαυτό της.

Μιλάμε γι' αυτό το εξώφυλλο.

Δες το νέο προκλητικό εξώφυλλο του Paper με τη Νίκι Μινάζ στo bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ περιοδικό PAPER ΕΞΩΦΥΛΛΑ Paper Νίκι Μινάζ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ