Αυτό είναι το puffer jacket από τα H&M που φόρεσε η Τζίτζι Χαντίντ και κοστίζει κάτω από 50 ευρώ - iefimerida.gr

Αυτό είναι το puffer jacket από τα H&M που φόρεσε η Τζίτζι Χαντίντ και κοστίζει κάτω από 50 ευρώ

splashnews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μοντέλο που έχει κάνει σήμα κατατεθέν της το ανεπιτήδευτο στιλ της, πριν από λίγες ώρες, φόρεσε ένα από τα τοπ μπουφάν της σεζόν το οποίο μπορείτε να αποκτήσετε σήμερα κιόλας.

Είναι σούπερ μόντελ, instagram influencer και, αν και μόλις 22, ήδη μετράει δεκάδες συμμετοχές σε Εβδομάδες Μόδας, παγκόσμιες καμπάνιες και φωτογραφήσεις για περιοδικά. Εκτός από αυτά όμως, η Gigi Hadid έχει δώσει τα διαπιστευτήρια της για τη μόδα με το προσωπικό της στιλ. Ξέρει πως να μετατρέψει ο,τι μπορεί να φορεθεί σε statement, είτε αυτό είναι ένασετ πιτζάμες, είτε μια πανάκριβη τουαλέτα για το κόκκινο χαλί. Το street style της γίνεται συχνά αντικείμενο μελέτης και αυτό έχει ένα μοναδικό τρόπο να παίρνει το athleisure στιλ και να του δίνει μια σικ νότα.

Έτσι, στην τελευταία της εμφάνιση, φεύγοντας από το σπίτι της στη Νέα Υόρκη, το σούπερ μόντελ επέλεξε να φορέσει ένα κόκκινο puffer jacket τα οποία για άλλη μια χρονιά κατέχει τις πρώτες θέσεις στις φετινές τάσεις της μόδας στα μπουφάν (τα έχουμε ξαναπεί άλλωστε). Όχι άδικά. Είναι τόσο πρακτικό (προσταατεύει από το κρύο), όσο και stylish.

Κι ενώ βλέποντας ένα μοντέλο του δικού της βεληνεκούς, αυτομάτως, υποθέτεις ότι θα φοράει αποκλειστικά ρούχα σχεδιαστών, η Τζίτζι κάνει την έκπληξη.

Δες που θα βρεις το puffer jacket της Τζίτζι Χαντίντ στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ