Θέλεις να πάρεις τη δουλειά; Αυτή είναι η ιδανική ώρα της ημέρας να στείλεις βιογραφικό-Σύμφωνα με έρευνα - iefimerida.gr

Θέλεις να πάρεις τη δουλειά; Αυτή είναι η ιδανική ώρα της ημέρας να στείλεις βιογραφικό-Σύμφωνα με έρευνα

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποια ώρα είναι καλύτερο να στείλετε ένα βιογραφικό αν θέλετε να προσγειωθείτε στη δουλειά των ονείρων σας;

Τα πλήκτρα του υπολογιστή ακούγονται δυνατά. Έχετε μόλις γράψει ένα αξιέπαινο cover letter, επισυνάπτετε το CV σας, πληκτρολογείτε τη Διεύθυνση και πατάτε Αποστολή. Δεν υπάρχει άλλη «Επιλογή» του e-mail που να πατιέται με τόση ελπίδα, όσο το «Send» όταν στέλνετε βιογραφικό.

Όλοι έχουμε βρεθεί στη θέση αυτού που κάθεται μπροστά από το pc ξεψαχνίζοντας τα site εύρεσης εργασίας και το LinkedIn για να στείλει βιογραφικά. Σε πολλές αγγελίες μπορεί να στείλετε και χωρίς να πληρείτε όλες τις προυποθέσεις. Συμβαίνει όμως κάποιες φορές να βρείτε μια θέση που ταυτίζεται τόσο έντονα με το επαγγελματικό σας προφίλ που σκέφτεστε ότι αυτή τη δουλειά «Πρέπει» να την πάρετε εσείς.

Ας πούμε είναι απόγευμα ή βράδυ και εσείς βλέπετε την αγγελία που περιγράφει την τέλεια θέση εργασίας για εσάς. Στέλνετε την αιτήση σας σκεπτόμενη ότι ακόμα και να μη το δουν εκείνη τη στιγμή, θα το δουν το επόμενο πρωί. Λάθος.

Δες ποια είναι η ιδανική ώρα να στείλεις το βιογραφικό σου στην εταιρεία και τη θέση που σε ενδιαφέρει στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ