Ο Νίκος Αλιάγας προσωπικότητα της χρονιάς στη Γαλλία -Για το περιοδικό GQ [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Νίκος Αλιάγας προσωπικότητα της χρονιάς στη Γαλλία -Για το περιοδικό GQ [εικόνες]

Φωτογραφία: NDPphoto
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η γαλλική έκδοση του περιοδικού GQ κάθε χρόνο βραβεύει τους ανθρώπους που με το ταλέντο τους ή την ατζέντα τους, καταφέρνουν να κάνουν τη Γαλλία καλύτερη. Ανάμεσά τους, για το 2017, βρίσκεται και ο Νίκος Αλιάγας.

Ο ομογενής με καταγωγή από το Μεσολόγγι αγαπιέται από τους Γάλλους λόγω του επικοινωνιακού του ταλέντου και του ταμπεραμέντο του. Εκτός από την παρουσίαση, το ταλέντο του στη φωτογραφία και η αισθητική του, τον έχουν κάνει να ξεχωρίσει και να βρίσκεται στα εξώφυλλα του γαλλικού Τύπου.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη nikos aliagas (@nikosaliagas) στις Νοέ 14, 2017, 10:08πμ PST

Η πολιτική προσωπικότητα της χρονιάς είναι μια γυναίκα, η δήμαρχος του Παρισιού Αν Ινταλγκό, η οποία ξεχώρισε γιατί πέτυχε την ανάληψη της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 από το Παρίσι.

Στη λίστα με τις προσωπικότητες της χρονιάς φιγουράρουν ο τραγουδιστής Μπενζαμέν Μπιολέ, ο ηθοποιός Ματιέ Κασσοβίτς και ο πρόεδρος του Radio France Ματιέ Γκαλέ. Ο Μουνίρ Μαζουμπί, υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής στην κυβέρνηση Μακρόν, θεωρείται η «ψηφιακή προσωπικότητα του 2017».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη nikos aliagas (@nikosaliagas) στις Νοέ 4, 2017, 7:44πμ PDT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη nikos aliagas (@nikosaliagas) στις Ιούλ 23, 2017, 6:46πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Αλιάγας GQ Γαλλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ